Glömskans dalar

Idag är jag tacksam över kombinationen rökförbud & rökare. Annars hade jag fortfarande stått i trapphuset på jobbet. Orsaken var min egen kombination av glömska & klädbyte; passerkortet och mobilen ligger kvar i fickorna på jeanskjolen. En rökrutebesökare hade vänligheten att släppa in mig.

 

Dn skriver att det är slutrökt i disneyfilmer. Är inte det historieförfalskning? Jag såg ett program på History Channel om Kennedymordet. Gamla svartvita tv-bilder visade hur Walter Conkrite satt och blossade oavbrutet i direktsändning.

 

Det bestående minnet av spelfilmen i ämnet var också speglingen 60-talets ständiga rökridåer.

Dagen till ära: Lite Simpsonmoln i bakgrunden. Där värjer man i alla fall inte för verkligheten, även om jag läst att de storrökande systrarna inte är med i långfilmen.

(Nu är även min statistik konstig. Inte så att besökarantalet ökat, men antalet sidvisningar har plötsligt blivit tre gånger högre än vanligt.)


Kommentarer
Postat av: Gisan

Troligtvis för att du finns med som en sida värd att läsa här och var. Jag kommer återkomma :-)

2007-07-27 @ 10:28:42
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Annaa M

Mina besökssiffror har ju fått sin förklaring. Det var lite rafflande så länge det varade... men jag hade ju bara trampat en känslig tonårsikon på tårna.

2007-07-27 @ 13:54:10
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

gisan; Jag tar det som ett löfte.
annaa; Förra gången sidvisningarna gick i taket var det en närstående som kommit mig på spåren. Jag väntar med spänning om det är likandant nu.

2007-07-27 @ 14:03:47
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Statistiken är märklig ibland och jag undrar emellanåt om det är lite fejk. Fast en del svängningar är nog logiska
Det blir plötsliga ryck, särskilt nu på sommaren. Då har en del av de ordinarie regelbundna läsarna av ens blogg säkert semester och sysslar med annat. Framför allt så sitter man inte o slöläser vid jobbdatorn så som jag tror är fallet under resten av året. Däremot så kan det ibland bli en anstormning av tillfällighetsläsare på ens blogg. De där som tittar in en gång och sedan förfärat drar sig ur och tänker "boring" som det stod här i bloggen en gång.

2007-07-28 @ 01:37:07
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inga M

Läste min kommentar en gång till och ser att den blev lite fel. Jag hänsyftade på min egen blogg när jag skrev det där om boring, inte Din. Jag läser Din blogg varje dag minst en gång och den är absolut inte boring.

2007-07-29 @ 19:27:54
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Du behöver inte oroa dig: Jag missförstod dig rätt. Även om min självkänsla vacklar emellanåt.

2007-07-29 @ 20:57:41
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Michaelhedda

Excellent site.

2009-12-07 @ 11:04:03
URL: http://michaelhedda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0