Uppbrott

Imorgon bär det av norrut igen. Vi tar vägen över Champagne för att bunkra Champagne och kanske vägen över Mosel för att bunkra Mosel. Vinet alltså, floden gör sig sämre på flaska.

Senaste veckan har jag fördjupat mig i badmode för män över 5. Det behövs ingen djupare studie, man kommer snabbt fram till att det är Quicksilvershorts som gäller, stormblommiga i rött och vitt. Under har man rosa Björn Borgkalsonger. När solen steker på för hett åker fotbollströjan på, ofta Barcelonas. Holländare kan våga sig på en orange cykeltröja.

Ar alla västeuropas män färgblinda? Det skär sig i ögonen, så jag ägnar mig åt böckernas värld istället.

Jag har skrattat åt Martina Haags Matrina-koden, hon kan vara riktigt aprolig. Speciellt avsnittet med makens jakttidningar. 100% igenkänningsfaktor. Men i mitt fall är det urgamla Napp och Nytt som är heliga.

Mer i den lätta genren: Marian Keyes senaste var inte bara aprolig, den var riktigt bra. Hur kan man göra underhållning av något så allvarligt som en närståendes död? Det krävs skicklighet. Annars var boken lite sårande, hård och vass i kanterna. Jag är van vid mjuka pocketböcker.

Nu tänker jag hasa ner till bassängområdet och kasta mig över en ond bråd död i skuggan av ett pinjeträd, som har inofficiellt världsrekord i kottar.


Kommentarer
Postat av: systergullan

Tjingeling! Vad härligt avslappnat och skönt du verkar ha det. Ha det fortsatt skönt! Jag ser fram emot att få läsa mer vad du hittar på.

2007-07-17 @ 20:25:23
URL: http://systergullan.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Låter verkligen som nåt jag skulle behöva men törs inte tänka längre än så. Här är det ju högsäsong och anläggningen är knökfull och vi jobbar som vanligt 12 timmar per dag 7 dar i veckan:/
Är ni hemma snart eller..?

2007-07-17 @ 23:41:45
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: johannapannan

Åh bunkrar ni gott att dricka!
Att hitta bra roliga böcker är svårt. Dock har jag hört att den nya av Marian K ska vara bra och du håller ju med så snart får jag nog läsa den.

2007-07-19 @ 20:43:39
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: SolSkuggan

Hmm ni bunkrar.. Tror att ni hittat ett riktigt bra "vattenhål" som ni inte vill lämna:)
Är allt gott med er..?

2007-07-22 @ 01:53:52
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Augustanna

Hi, nice site! Keep up the good work!

2009-06-01 @ 08:02:13
URL: http://augustanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0