Bakvända världen

Vill bara meddela att Maken är ute på stan och shoppar. Själv laddar jag upp för kvällens fotbollsmatch.


Så kan det vara i de bästa familjer. Jag gillar sport och mannen gillar affärer. Vi hade en liten match redan under förmiddagen. Han ville att vi skulle använda företagspresenten i form av biobiljetter för att se nya Indiana Jonesfilmen ikväll.

- No way, sa jag

- Why not? genmälde han.

- Are you stupid or what? sporde jag.

- Not! menade han.


Möjligen lite hjärnsläpp eller förträngning. Inte för att jag tror att Sverige har någon större chans att göra bättre än oavgjort, men det är alltid trevligt att se yngre män bli lite svettiga.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Gissa om min M hade brått från anläggningen ikväll. Sista lördan vi stänger 18.00 innan midsommar. Han har väl aldrig kört diskmaskinen snabbare och aldrig nånsin sprungit lika snabbt ut med sopsäckarna till containern. Han rundade hörnet på restaurangen med en bråkdels minimeter.

Själv undrar jag bara så där i all vänlighet varför fixar de inte en boll till var och en istället för att bråka om en enda sketen läderboll..

Lev väl!

2008-06-14 @ 19:54:39
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Inga M

Det sket sig med fotbollen eller hur man ska säga. Jag tittade inte själv men sprang här och jönsade med undanplockning och matservice till gubbarna som hejade och skrek och svor. Och som till sist lovade att arbeta hårt för att SVerige ska säga upp de diplomatiska förbindelserna med Holland (domarens hemland!)

2008-06-15 @ 10:21:39
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vad tycker du om att åtgärdsprogram i skolan/förskolan är allmänna handlingar? http://junitjejen.se/2008/june/atgardsprogram.aspx

2008-06-15 @ 11:43:34
URL: http://junitjejen.se
Postat av: frktjatlund

Det är bara att ladda om till onsdagen.

2008-06-16 @ 20:02:31
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0