Skamliga förslag

Nu får det vara nog! Snön bara vräker ner. Det var länge sen vi hade en vinter med ett så envist snötäcke. Jag är less på att halka runt på snömoddiga trottoarer. OK, det är kanske kul sportlovslediga skolungar men personligen gör jag mig mycket bättre på barmark.

Jag har ägnat mig att gräva ut de geologiska lagren på mitt skrivbord. Förutom smulallergi så lider jag av pärmskräck. Jag vet att om jag skulle få för mig att sätta in några papper i en pärm, så är det för evigt förlorade. Den idag självklara pärmen/pärmfliken att placera dem i/på är fullkomligt ologisk i övermorgon. 

Nu organiserar jag det hela så att papper jag tycker att jag kan avvara läggs i återvinningspytsen. Resten får ligga kvar på skrivbordet. Sen tömmer jag returpapperslådan underifrån. På det sättet har jag lite marginal om jag skulle sakna något kasserat papper. Idag återfann jag tre förändringsförslag i kritlagret. Förslag som jag skulle ha utvärderats senast i årsskiftet. Man skulle aldrig kunna tro att jag var ordningsman i skolan.

Det finns somliga här som jag tror satt i system att lämna in fåniga förslag, som ett sätt att dryga ut lönen. Företaget har som policy att uppmuntra förslagsverksamheten och betalar ut en hundring oavsett om idén genomförs eller ej. De som kommer med verkligt vettiga förslag (som jag själv alltid gör) får inget för det eftersom man tycker de har en tjänst där det ligger i själva jobbet att komma med förbättringar.

Nu vet jag tre personer som visat intresse för den utannonserade tjänsten på min grupp. En ringde mig igår för lite frågor. Jag svävar i okunnighet om vem det var för han nämnde aldrig sitt namn.


Kommentarer
Postat av: Gustavronja

Excellent site.

2009-03-25 @ 11:13:56
URL: http://gustavronja.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0