Miss Lyckad rubrik

På mitt skrivbord har jag en liten hög med en förklarande lapp där det står Dåliga exempel. Jag blev lite förvirrad när jag fick bibban i internposten. I själva verket innehåller högen bra exempel på dåligt utformade formulär.

I veckan körde kvällstidningen en serie artiklar om kvinnor som hade problem med män från tidigare relationer. På första löpsedeln står det: Sara förföljs av exman. Där blev jag konfunderad igen. Vem förföljde Sara? Kan det vara en kvinna, som bytt kön?

Jag försöker själv vara lite påhittig när jag sätter mina egna rubriker. När jag hade anledning att leta i min egen blogg upptäckte jag pinsamt nog, att jag kört samma rubrik fyra gånger. Nu lovar jag och svär att inte använda Miss Nöjd en gång till. Ibland har jag använt den för att jag varit nöjd eller så har jag känt mig gnällig.

Men det här med miss är så tacksamt. Jag har ett statistikprogram på jobbet, som skapar automatmejl och vem är avsändare? Jo, en liten fröken missräkning.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Men rubrikerna kommer ju upp när man skriver en ny, det är ju lätt att kolla att man inte använder samma. Väldigt slarvigt av dig!

2007-04-29 @ 19:25:50
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Va? Inte när jag skriver en rubrik. Var och hur?

2007-04-29 @ 19:49:51
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Anonym

sär skrivning är sällan fel, en sjuk sköterska gjorde ett all varligt miss tag, f.d. man gjorde an mälan.
korvar är sällan fel - varken som stilleben eller som tröst.....
det är klart, har man hittat den perfekta rubriken, vill man ju - igen!

2007-04-29 @ 20:16:19
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: johannapannan

haha. det är svårt med rubriksättning. Särskrivningar kan bli hur kul som helst. Att jobba på en 7-9skola gör sitt till för att få en liten "särskrivningsbank". De är för ljuvliga.

2007-04-30 @ 07:03:30
URL: http://johannapanna146.blogg.se
Postat av: herrH

Hmm... hur är det nu? Att kalla sig för fröken, syftar det på ditt yrke eller på ditt civilstånd? Kanske ska överväga att ändra rubriken "Miss nöjd" till "Mrs Nöjd" ;)

2007-05-03 @ 15:52:44
Postat av: Conradnikita

Thank you for the informative website

2009-12-15 @ 08:38:40
URL: http://conradnikita.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0