Förmiddagsfunderingar

image151

Vem hittade på att man ska dricka kaffe i mugg och inte i kopp? Det är fullständigt idiotiskt. Koppen är en överlägsen pjäs, med sitt fina öra, som gör att risken att bränna fingrarna minimeras. Och hur kommer det sig att alla accepterar att dricka latte och andra varma drycker ur glas och muggar, fast det helt klart är en försämring?

Varför blir läpparna så torra på vintern? Och varför finns det konstiga människor som frågar om de får låna min idomintub? Vad svara man på en sån fråga?

Varför har inte McDonalds Nalle Puhfigurer till Happy Meal, nuförtiden? Jag behöver lite mer som förgyller mitt skrivbord.

Varför finns det ingen lingonalmanacka längre? Hallonvarianten känns inte lika trovärdig. Och varför har inte Patrik namnsdag 17/3 istället för 16/4?

Varför kan jag inte hålla mobilen stilla när jag tar kort? Finns det ministativ på marknaden? Om de inte finns, kan man få starta-eget-bidrag för att uppfinna sådana?

Varför luktar griskött så äckligt när man tar ur det ur förpackningen och varför luktar det ännu värre när man steker det? Enda möjligheten att palla med produkten är att marinera och grilla utomhus.

Varför har jag så dålig fantasi? Det enda jag kommer på att ta med mig ikväll, som gå-borts-present är en flaska av sommarens champagneinköp.

Kommentarer
Postat av: Anonym

grattis - rubba inte min cyklar, en ny person att relatera till......en rejäl utmaning,
vänskap är inte lätt att förstå sig på, jag har inga kompisar kvar från "småskolan", bytte skola och två av mina klasser delades (hypotesprövning, orsakssamband - praktiska omständigheter - kanske)
osborne har jag behållt sedan 1967, men vi träffats reglebundet över tid, trots ibland 80 fysiska mellan våra plattfötter, nu nötte vi på varandra igen på vår usa-resa, kul.....
ha en bra helg....

2007-03-09 @ 19:50:31
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Dricka kaffe ur mugg blir ju dessutom dubbelt så mycket kaffe som i en kopp. Påtår på en gång.

2007-03-09 @ 21:56:52
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Det är väl inget fel i att ge bort champagne i gå-borts-present! Jag blir jätteglad när jag får det!

2007-03-10 @ 08:41:41
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0