Kvalitetskontroll

Grönan är underklass. Egentligen är det så med flertalet nöjesfält, men idag var det trashigare än någonsin och vår närvaro gjorde antagligen ingen större skillnad. Men vädret var det i alla fall klass på.

 

McDonalds hade abonnerat förmiddagen och körde löptävlingar för barn. Deltagare fick sen köpa åkband för halva priset. Vi bjöd Treans familj på kalaset och följde själva medför att ha roligt åt att andra hade kul.

 

På morgonen gick vi till Slussen, för att trava runt på tivolit fram till sena eftermiddagen. Sen skickade vi hem yngre generationer med färja och promenerade hem. Alla dessa femtielva steg var otillräckliga för M. Hans fötter har protesterat de senaste dagarna och det har gjort att han halkat ner på resultatlistan i stegtävlingen.

 

Nu ägnar han kvällen åt Södermalm runt. Finns det fler stegänkor därute?


Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Jag anmäler mig som stegänka. Eller kanske rättare sagt joggingänka, men det är ju också steg. Kan det vara endorfinet som är ett av målen?

2007-05-21 @ 10:59:51
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag tror du slår huvudet på spiken. Missbrukare, är nog vad de egentligen är.

2007-05-21 @ 18:38:29
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Grönan är i alla fall bättre än Liseberg för det är mindre så man blir inte lika trött i benen om man tvingas dit och det går inte omkring en massa illgröna kaniner där. Dessutom är det inte en jävla massa tjat hos stadens invånare om hur vackert det är.
Nöjesfält är trashigt. Absolut.

2007-05-21 @ 18:53:40
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

anna; Jag har inte varit på Grönan på flera år, men numera vandrar det runt larvigt, lurviga, utklädda figurer även där och kramar folk.

2007-05-21 @ 23:16:50
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0