Surt sa räven ...

Först tänkte jag skriva ett långt inlägg om Aftonbladets Stora Bloggpris, men jag ids inte. Idag gillar jag inte bloggar. De flesta inlägg är så förutsägbara. Som det här till exempel. En nyhet i ämnet bloggning och jag hugger direkt, länkar till artikeln och pingar Bloggportalen.


Sen tjurar jag en stund över att AB inte tycker att min blogg tillhör de 100 mest betydelsefulla bloggarna i Sverige. Ha, ha! Även om jag skulle få erbjudandet så skulle jag på ren jäkelskap nominera Blondinbella i alla kategorier. Eller så skulle jag dra till med Groucho Marx klassiker: en klubb som erbjuder mig medlemskap, vill inte jag vara med i.


Då slår mig tanken att om jag inte får nominera, kan jag ju alltid bli nominerad. Strategi? Där blev jag väldigt trött. Kärringbloggar är helt enkelt inte tillräckligt heta. Möjligen för andra kärringar, men bloggande tanter växer inte på trän. Jo, kanske. Men de intresserar varken bloggpanelen eller röstarna.


Ska jag helt enkelt ljuga ihop en intressantare person med ett riktig spännande liv? Långt borta från tvätt och städning. En som inte behöver rensa luddfilter eller komma ihåg att köpa tandkräm utan bara glida runt och satsa på sig själv.


Nej, det har jag inte mage till. Istället blir jag min egen panel och nominerar min egen blogg till Lilla Bloggpriset. Som röstberättigad röstar jag självklart på http://frktjatlund.blogg.se och vinner lätt första plats i min egen tävling.


Men nu skiter jag i det här och annat och tar helg.


Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Jag röstar också på din blogg som jag har läst i flera år. Jag gillar den!

2008-12-12 @ 17:22:00
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Bra Nicoline! Jag behöver peppas. Och skärpa mig på att göra detsamma.

2008-12-12 @ 18:47:29
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annela

På min nomineringslista ligger du överst (och jag på andra plats)!

Go, go, go!

2008-12-12 @ 23:17:13
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Gubben

Oj då, så klart jag röstar på dig! :)

Vem fan är Blondinbella???

2008-12-13 @ 13:34:54
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Annaa M

Det är klart att den där bloggpanelen bara har en ytterst begränsad kunskap om vilka bloggar som finns. Men det kan väl iofs vara bra att inte läsarna får nominera för då hade det bara blivit samma bloggar som vann Veckorevyn Award.

2008-12-14 @ 00:18:40
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

annela; ok, då röstar jag på dig eftersom du röstar på mig. Så ser vi till att landets alla bloggtanter håller ihop.gubben; jo, gubbar får också hänga med på ett hörn. Speciellt de som inte har en aning om vem BB är.annaa; många i panelen ingår i samma länkkedjor och länkar till varandra kors och tvärs. Så det är en gåta hur de ska undvika jäv.

2008-12-14 @ 13:29:41
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0