Dementi

Jag hade nog tur med vädret igår. Den här morgonen hade det varit livsfarligt att cykla. En tunn ishinna täckte gator, cykelbanor och trottoarer och jag kör inte med dubbat.


När jag är inne på cykling, så är det andra gången som Hanne Kjöller och jag delar åsikter och det är inte ofta vi gör det. För drygt ett år sedan ville hon ha nivåskillnad mellan cykelbana och gata. Det tycker jag är helt rätt och vill gå ännu längre; även nivåskillnad mellan cykel- och gångbana.


Igår handlade hennes ledarstick om framkomlighet och inkonsekvens i trafikplanerandet. Jag har, utan någon större framgång, försökt kontakta kommunens trafikingenjörer för att peka på specifika ställen där det ser riktigt korkat ut. Det är bara att hoppas att en ledarskribent på dn kommer längre.


Och när jag ändå är inne på klagomål, så fick jag svar på gnället till Guldfågeln. En lite lätt idiotförklarande kurs i kyckling.


  Vi beklagar att vår produkt ej levde upp till den kvalitet som man har rätt att förvänta sig. Är det färdiggrillade kycklinglårfiléer du har köpt eller är det råa? Kycklinglårfilé skiljer sig mycket från vanlig kycklingbröstfilé. Kycklinglårfilé är det kött som man tar från kycklinglåret, vilket betyder att filéerna består av mindre bitar och är lite fetare, men samtidigt smakrikare. Denna filé passar utmärkt för grytor och wookrätter.

Eftersom du inte blev nöjd med vår produkt kommer vi att skicka några värdecheckar till dig som du kan använda i butik, så vänligen mejla din adress till oss så vi kan göra detta.

Men det kan jag ta, bara värdecheckarna överstiger 49 kr.


Och nu hörde römokaren av sig och meddelade att handdukstorken sitter på plats. Bara goda nyheter!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kör lugnt. Halkan brukar mest märkas för mig när jag svänger lite för häftigt eller måste bromsa. När jag köpte min nya cykel i augusti-september nämnde försäljaren att jag skulle kunna ha grovt däck i fram när det börjar bli halt. Ska fundera på saken. / Ninna /

2008-10-29 @ 13:23:32
Postat av: Telefonissan

OK... Såg kycklinglårfilé i butiken och undrade vad det var egentligen. Man blev verkligen inte mer sugen efter Kronfågels egna beskrivning.

2008-10-29 @ 14:14:05
Postat av: Inga M

Bra att Du fixar till Stockholmstrafiken! Hoppas det är klart till på lördag för då besöker vi huvudstaden och det får gärna vara lättkört och grusat när det kommer såna här klantiga lantisar.

2008-10-30 @ 06:42:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

ninna; jag är för feg för halkan. En gång gick jag på öronen i Nybodabacken och det har satt sina spår.



tfn; nej, i framtiden håller jag mig till bröstfilén.



inga; en gör så gott en kan, men det verkar inte hjälpa. De däringa trafikplanerarna åker väl bil.

2008-10-30 @ 17:20:33
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0