Ei saa peittää

Vädret är fantastiskt! Idag har vi drivit runt på stan tillsammans med en massa finska båtflyktingar och andra turister. Större delen av dagen spenderades i Kungsträdgården. En och en halvtimme tog en grundlig genomgång av kvällstidningarna på kaféet vi almarna. Båda överträffade varandra i läskiga bilder. Vad sägs om En björn åt upp hennes ansikte eller Tille dör framför våra ögon. Expressen har satsat på lilla gorillaungen i Kolmården, förvillande lik det döende barnet. Det gäller att bläddra förbi vissa uppslag väldigt snabbt.

Vi förflyttade oss 150 m till TGIF: s uteservering och intog lunch. Den drog vi ut på i två timmar. Solen värmde rejält och gänget med finska killar med vikingahjälmar blev mer och mer avklädda och högljudda. 

Jag insåg hur fruktansvärt ocool jag var när jag satt där och kisade mot solen. Alla med minsta finess hade stora solglasögon, gärna med Dior eller Dolce & Gabbana på skalmarna. Det går inte an att vara så bortkommen. H&M nästa. Där fanns coola brillor till det facila priset av 59:50. Because I’m worth it!
tlpan_solglas
På måndag behöver vi inte längre vara kopplade. SMHI lovar växlande molnighet så det blir en dagstur till Åland.


Kommentarer
Postat av: Anonym

blev lite inspirerad.....

2006-04-15 @ 18:40:17
Postat av: Christina

Så härlig bild

2006-04-16 @ 07:54:10
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0