Giftigt

Det går en skarp gräns mellan två tid- och klimatzoner nånstans i jämnhöjd med Hammarbykanalen. Det hade jag ingen aaaning om. Man har satt upp en ny display som visar tid eller temperatur på ett av husen vid Skanstullsbrons norra fäste. Vi södra fästet har det funnits en tavla på Hammarbyverkets tak så länge jag kan minnas (guldfisk). Den visar även hur hårt man jobbar på verket. Jag tror i alla fall att det är fråga om den uppgiften.

Jag har konstaterat att norra tavlan alltid uppger tre grader kallare än den södra. Det måste vara kylan som gör att tiden rör sig trögare norrut. Den klockan går två minuter efter.

Expressen meddelar att Carola slutar med botox. Undrar om det är svårt? Apoteket har kanske Botoxinelltuggummi att erbjuda. Jag är inte säker på att det finns, men något läkemedelsbolag borde väl ligga i framkanten. Kan det vara det som de engelska killarna svullnade upp så förfärligt av?

Själv har jag slutat med snus. Det gick förvånansvärt bra. Jag la in min sista prilla och sen sa jag bara aldrig mer! Kanske berodde det på att min sista sammanföll med min första.

Förresten, jag såg Silvia på NK och hon var nykter.


Kommentarer
Postat av: Christina

Blir säkert abstinens i form av rynkor.
Nu skall jag snart sticka, Blåkulla du vet, hoppas bara att man kommer hem igen.
Ha en fin skärtorsdag

2006-04-13 @ 08:51:51
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0