Jag går till roten med det onda

Min syrra ringde mig på jobbet och sa
Du finns på nätet!
Hjärtat for upp i halsgropen. Hade hon hittat min blogg? Hur hade det gått till? Jag har inte skrivit så snälla saker om henne och hon är inte den som lägger fingrarna emellan. Pang på bara, som en ångvält. Blodtrycket sjönk med nästa replik
Ja, jag googlade på vårt efternamn och fick napp på dig att du gått i Brännkyrka gymnasium
Mitt flicknamn är väldigt ovanligt. Puh, det var bara registreringen jag gjorde på Klassträffen för hundra år sen, som hon fått fram.

Inte konstigt att fröken mår öken och känt sig lite låg senaste tiden. Till det hyggliga priset av 640 riksdaler konstaterade käftis att tanden är infekterad och kräver penicillinkur och även rotfyllning. Den diagnosen hade jag redan ställt helt gratis. Nåja, jag fick i alla fall ett gult papper för pengarna. Nästa besök kommer att ta 90 min. Jag gruvar mig redan.

Månadens räkningar börjar ramla in. Trean lånar bilen då och då. Om han inte krockar den, så drar han på sig (= oss) parkeringsböter. Nu fick vi en påminnelse igen. Sen kan jag meddela att jag ligger 4 kr + på skattekontot allt enligt årsbeskedet. Det finns många sätt att spara på men vi sparar inte, vi investerar. Framförallt i restaurang- och tandläkarbesök.


Kommentarer
Postat av: Christina

Det är rena rånet att gå till tandläkaren.
Inte klokt!

2006-04-21 @ 09:23:36
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0