Kul på jobbet?

Vår fastighetsägare använde tidigare ett gammalt skyltsystem för namnregistret i trappuppgångarna. Det är lösa vita bokstäver som kilas i in en grön tavla med skåror. Jag tror att det kallas för Aviso. När man bytte till en ny modernare variant, räddade M undan en tavla och en massa bokstäver.

M delar kontor med en arbetskamrat och om någon av dem är ledig är det fritt fram att ändra namntavlan. Den fiktiva trappuppgången har befolkats med olika hyresgäster. Ett tag höll Ted Bundy, Son of Sam, Mattias Flink och andra massmördare till i huset. Senast var det en skara urpingar som J Lo, Beyonce, Britney Spears, Pamela Anderson och för att väga upp det hela huserade A Book i källarvåningen. 

Jobbarkompisen hade påsklov och under tiden lät M nya hyresgäster flyttade in. Vad sägs om Liberace, Babsan, Christer Lindarw, Lasse Flinckman med flera. Jobbarkompisen blev inte glad. Man är omgiven av homofober. Det ska bli intressant att se motdraget vid nästa ledighet.

Mitt jobbnöje brukar bestå i att hitta på vitsiga namn till program. Eller på något sätt få med något favoritord i programrubriker. Okulärt är ett ord som dyker upp då och då, men jag tror att det nästan bara är jag som tycker att det är kul.

Mellanlandningen på Ringen resulterade i några tröjor. Inget större lyft, alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0