Nyheter

Trevliga nyheter
Dagen började lugnt och fint med kaffe, omelett och tidningsläsning. Därefter vidtog lite sedvanlig tvätt- och städning. Sen barbent promenad i det vackra vädret (kanske lite kallaste laget). Svärsonen ringer och undrar om vi är sugna på lunch. Det är vi och vi skickar frågan vidare till Trean. Det blir tolv personer som sammanstrålar på Thaibåten vid Hammarbykanalen. God mat och gott sällskap.

Dåliga nyheter
När vi promenerar hemåt längs Årstavikens vatten ringer Syrran. Hon och Lillsyrran är på Huddinge sjukhus. Mamma har brutit lårbenshalsen och ska opereras. Hon hade trasslat in sig i syrgasslangen och fallit handlöst i sovrummet. Hennes hjälpmedel blev till stjälpmedel. Larmet satt förstås inte på armen, men hon lyckades kravla fram till telefonen och slå Syrrans nummer. Ambulans till sjukhuset och nu väntar hon på operation.

Goda nyheter
Lillsyrran (hon med bröstcancer) berättar att hon just kommit från Tyskland. Hon har varit där med jämna mellanrum hos en alternativläkare, som hon har stort förtroende för. Han hade konstaterat att hennes kropp nu kunde ta hand om cancercellerna på egen hand och att hon borde vara utom fara nu. Det låter lovande. Hon har inte varit nöjd med den vård svensk sjukvård gett och deklarerat att hon inte tänker genomgå någon ny cellgiftbehandling. Även om läkarna här skulle anse det nödvändigt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt med mamma, cancrar dom är otäcka - tack och lov klarar man mycket nuförtiden, hoppas jag klarar min egen hälsoundersökning....ack ja - snart måndag

2006-04-23 @ 20:02:45
Postat av: frkt

Lycka till med kolesterolhalter, levervärden och blodtryck. Det kan alla 50+ behöva.

2006-04-23 @ 20:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0