Hur gammal är du egentligen?

Vet ni hur dag Engelen stänger? Inte jag heller, men vi var sisten ut.

Igår eftermiddag begrep jag varför M hade synpunkter på barret. Han brukar inte tänka på hur jag tar mig ut. Jag hade förträngt att vi skulle ut med hans bröder. Äldsta brorsan är väldigt förtjust i Svenne Rubins och när de spelar på Vindhem bjuder han gärna övriga bröder och annat löst folk på en båttur. 

Serveringspersonalen på båten har en omöjlig uppgift. Alla gäster kommer samtidigt och är både hungriga och törstiga. Man tar relativt snabbt upp beställningar på dricka. Skålar med räkor står redan på borden, men vi som vill ha tacos får förbereda oss på väntan.

Vi åt och M och jag stuffade runt och som vanligt fanns gänget med gubbs, som kan alla 100 sanningarna utantill längst fram i publiken och sjöng med för full hals. Den här gången kändes det som det hade skett en föryngring av åhörarskaran.

En båttur i innerskärgården en vacker sommarkväll är alltid trevligt. Vi var tillbaka 23.30 men inte är gamla människor så förståndiga så att de går hem då. Nej, alla var rörande överens om att fortsätta till Engelen.

Jag tror att de stänger klockan tre. Vi blev utmotade och strosade hemåt och jag tror att jag kom i säng vid fyra. Sen vet jag att vi inte vaknade förrän M:s arbetskamrat ringde och undrade var han höll hus. Då var klockan 7:45.

För första gången sen jag vet inte när, tog jag tunnelbanan till jobbet. Så går det. Är huvudet dumt får hela kroppen lida.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Aj, aj så det kan bli..men har man kul så har man!!

Fast ska man jobba dan efter så är det väl inte lika kul, ha, ha!

2006-08-01 @ 16:57:25
URL: http://ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0