Familjeidyll

OK Bruce den allsmäktige var kanske inte lika kul som jag kommer ihåg. Tempot kändes lite långsamt, men det kanske beror på att överraskningsmomentet saknades. Men jag tycker att Jim Carrey är bättre som Bruce än Pet Detective. Jag har svårt att klara den hysteriska sidan av den karaktären. Hans bästa film hittills, i mitt tycke är ändå Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Filmen München var enligt dotterns utsago riktigt blodig, så det var bara bra att jag stannade hemma.

Söndagsmiddag hos farmor: Det var kul när de kom, men ännu roligare när de gick. Det är alltså jag som är farmor numera. Ni vet den där med söndagssteken och glaserade morrötter. Inte riktigt, men jag har ännu inte lyckats prickat in något som yngste sonens barn tycker om. ALLT är äckligt. Idag gjorde jag både köttgryta och kycklingfilé och hoppades att något skulle passa. Men icke. Det var bara inför hotet att bli utan glass som de fick i sig en halv portion ris. Enda gångerna de äter är när jag steker pannkaka, det är ungefär det värsta jag vet näst efter nyponsoppa och messmör.

På vägen upp i trappan till oss, lyckades son och svärdotter bli osams så hon vände i dörren och drog hem igen. Snacka om familjeidyll. Barnen, som tidigare alltid varit så glada av sig, har lagt sig till med ett riktigt gnälligt tonfall. Förmodligen är de väl inte helt opåverkade av förhållandet mellan föräldrarna.


Kommentarer
Postat av: Anonym

familjeidyll är härligt - men ett skört fenomen! hur kul är det för svärföräldrarna - typ oss - när barnen inte vill fortsätta med den ideala partner - i "vårt" tycke!
barnen är 50/50 av nåt...och kan säkert påverkas av nåt...inte vet jag....jag dras med min lapp ja!....och det är inte kul - hela tiden!

2006-02-19 @ 18:14:04
Postat av: Anonym

en mer erfaren bloggare så att det var enda chansen - när man ligger på "löpet" 8 - 15 minuter/dag!
jag har inte lärt mig hur man gör för att publicera den i större sammanhang - nu läses den i bästa fall av de närmast sörjande 8och knappt det)!
barnen vill inte läsa, dom skäms - och tycker att alltihopa är oseriöst!....kan du aldrig vara allvarlig!
jovisst säger jag i 54 år - räcker inte det?
....än sen då!........

2006-02-19 @ 18:19:38
Postat av: Oddlouise

I like this site. Keep it up!

2010-04-07 @ 09:10:46
URL: http://oddlouise.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0