Musen är död!

Musen har lagt av. Den är av den trådlösa sorten och jag kan inte få den att knyta an (connecta skulle kollegorna säga) till basstationen. Det komplicerar livet en hel del.

Klockan 16:37 visade Hammarbyverkens termometer på 34 grader. Dussintalet män tog det som en ursäkt för att gå med bar överkropp. En hade verkade inte helt frisk. Yllemössan var kvar på övertoppen. 

Dagens sanning: Det är inte värmen som avgör klädseln utan situationen. Jag vill inte se bara överkroppar på stan. Lika lite som jag vill stå bredvid människor som kammar eller borstar sig. Hår löst från hörsäcken = snuskigt.

Jag har tallat på en pacemaker i en armhåla.

En väninna till mig har hjärtproblem. Hjärtat började skena och hon fick göra en massa undersökningar och sjukvården planerade en operation efter sommaren. Men för två veckor sedan löpte hjärtat amok och hon åkte in akut.

Operation och nu är hon igång igen. Hon beskrev ångesten för egen del och flickornas. Hon har två flickor 14 och 16. De var givetvis utom sig. 

För tio år sedan fick jag värsta hjärtfladdret på semestern. När jag ringde sjukvården var fråga ett: Hur gammal är du? 46, sa jag. Har du kommit i klimakteriet? var fråga nr två. Nope. Glöm det, var svaret.

Jag gjorde diverse tester, men allt verkade OK. Jag berättade mina erfarenheter för henne. Hon sa: Men jag har passerat klimakteriet. Va? Hur gammal är du? 45. Men hade kommit i klimateriet.

Förbannade undergångsåldern!

Hon är finska och jag har läst att de har mer hjärtproblem än andra.

(Det ska bli intressant att se om jag kan publicera detta utan råtta. I så fall - Länge leve tabbtangenten!)


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

En trådlös mus verkar vara en känslig sak... de bara lägger av rätt som det är, utan anledning.

Min trådlösa bara självdog en dag. Gick inte att återuppliva hur jag än bar mig åt. Då åkte den till sopstationen och inte ens när jag stod redo att släppa greppet om den och ner i elektroniksoporna ville den andas. Så nu har jag en mus med tråd och den lever och frodas.

Det trådlösa tangentbordet bråkar aldrig. Det har bett om nytt batter en enda gång och det utan att sluta andas och leva.

2006-07-07 @ 10:16:16
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Niclolin

Man blir på så gott humör när man läser dina inlägg

2006-07-07 @ 22:48:00
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0