Flyg och far

Projektet ”ett nytt, bättre liv” har fått en knäck. M har gett mig på båten (skönt) och istället startat projektet ”Vätternrundan 2007” ihop med Ettan. Delmål nummer ett är FM-bandet. Vikten är alltså på fel sida om alla radiostationer. Radio Vinyl 107,1 är första anhalten. Ingen station som jag brukar lyssna på, så jag hoppas att det blir kortvarigt.

Gårdagens övningar befrämjade inte det nya projektet. Grillad wienerkorv och mackor till lunch och sen entrecote med tillbehör till middag.

Vi tog med Trean med familj på utflykt till Landsort. M hittade två gamla drakar (såna man flyger med) i garderoben. Vi köpte dem i Frankrike sista bilsemestern som Trean var med på, så där en 12-15 år sedan. Drakarna utrustade med två snören och går att styra i vinden. Alla höll på att flyga med såna på stränderna i Normandie.

Trean blev eld och lågor. Han visste inte att de fanns kvar. I flera timmar höll han på att flyga med den ena. Noa fick pröva den andra draken, men det var alldeles för svårt för honom att flyga den. När vi skildes åt sa M att de kunde behålla den ena draken. Noa var snabb och tog tag i den som Trean flugit med. Den han själv prövat var ju värdelös.

Landsort är tydligen ett hett mål för ornitologer. Med på båten fanns flera med väldigt avancerade kikare. Ettan berättade att ön också är intressant för dykare. Han har varit där på dykningar flera gånger. Det finns en del vrak runt knutarna. Vi såg en båt med dykutrustning som tog med åtta personer ut från Torö hamn.

När vi körde ner bilen i garaget kom precis Tvåan med familj tillbaka från Afrika. Inte världsdelen utan ett torp som de hyr. De var hungriga och M var jättesugen på en rejäl köttbit och då är Texas Long Horn ett givet mål. 

Konversationen med kyparen blir alltid så lustig. M brukar ta rätten Big Ass.

Beställning: Jag vill ha Big Ass.
Maten anländer: Vem skulle ha Big Ass?


Jag håller mig till storleken Ladies.


Kommentarer
Postat av: Christina

Ha ha ha konstiga namn....
Men det låter gott
Ha en fortsatt skön vecka, vi hörs på måndag då har jag kommit hem igen.
Kram

2006-06-07 @ 18:18:06
URL: http://tigerlilja4ever.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0