600 sätt att stava Viagra

Nu har vi haft sista örådet och en av jobbsökarkandidaterna blev utröstad. Nu återstår bara plankan. Det blir min chef tillsammans med personalchefen som tar hand om finalen och det är jag glad för.

Vi bokade, som sagt, en Parisresa och hotell sent igår kväll. Bekräftelsemailen låg och väntade i mailboxen på jobbet. Men där ligger också en massa spam med skumt innehåll. Än vill man att jag ska förlänga kroppsdelar jag inte har, än ska jag bättra på prestationsförmågan och uthålligheten eller så tror man att jag drömmer om att leva ”in the land of freedom” med förmånliga huslån. Så jag brukar börja arbetsdagen med att rensa.

Jag hade markerat ett icke önskat mail, höll ner shifttangenten och tryckte delete. Men det måste ha vilat en förbannelse över spammailet, för vips hoppade markeringen till hotellets bekräftelsemail och så försvann det ut i cyberspace. Backupen på mailservern går kl 21 och mitt mail landade efter 23. Jag kommer ihåg vilket hotell vi bokade, så problemet går säkert att lösa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Paris är bra! Gillar det. Mycket nöje!

2006-03-16 @ 19:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0