Blottare och andra märkligheter

Löpsedlar
Aftonbladet formulerade sig ungefär så här på dagens löp: Blottare antastade Carola på gym - Räddades av personalen. Varför behövde blottaren räddas? Vad  gjorde Carola egentligen? Eller gör man medvetet syftningsfel för att messerschmittar som jag ska reagera?

Hundar
Jag har sett att det finns hundar som bloggar. Hur går det till? Använder de sig av hundskallkonverterare? I så fall, finns såna gratis på nätet? Vem hjälper dem med nedladdningen? Här ligger det en hund begraven.

Några av våra vänner som bor i Afrika berättade om ett samtal mellan två svarta kvinnor där. Den ena kvinnan hade bott i Sverige några år och den andra undrade nyfiket hur det hade varit. Jo, svenskarna var märkliga. De pratade väldigt lite med varandra. Om man åkte buss var det knäpptyst ombord. Nej, förresten. Det hände att  tystnaden bröts och det berodde på att en hund kom på. Då började man prata. Inte med varandra utan med hunden. Jag vet inte, men man kanske ville delge jycken angelägna bloggämnen.

Katter
Det finns några kattbloggare också. Kan de använda musen?

Shurguard
Runtomkring och i stan har det dykt upp ett fenomen eller vad jag nu ska kalla det, ett företag som tillhandahåller magasineringsutrymmen. Shurguards fyrtorn sticker upp både här och där. Är det nått slags franchiseföretag? Var gjorde folk av alla prylar tidigare? Är det en massa andra lagerföretag som köpts upp eller konkurrerats ut?

Big Bag
När man renoverar fastigheter här i stan har man börjat använda jättekassar till byggspillet. Plötsligt är trottoaren blockerad av en orange bautapåse så man får kliva ut i gatan. Är de billigare att hantera än vanliga containrar? Är det för att man använder trottoaren som förvarningsutrymme och på så sätt slipper ansöka om uppställningtillstånd?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0