Roten till det onda

Gick det bra hos tandläkaren? Kan det göra det? Är rotfyllning något ont som har något gott med sig? Frågorna hopar sig. 

Mina 90 minuter i horisontalläge hos tandläkaren kostade på. Först tre rejäla injektioner med lokalbedövning. Sen borrade Gunnar (tandläkare alltså) igenom guldkronan på tanden. Han använde den långsamma borren. Gissa om det förflyttade mig mentalt 45 år bakåt till Bergsprängaren (skoltandläkaren)? Därefter vidtog filandet i rotkanalerna. Efter 80 minuter började bedövningen släppa men jag bestämde mig för att uthärda.

Besöket kostade även på en massa kronor. Jag begriper inte varför Gunnar alltid skriver ut priset på ett papper med rubriken ”Kostnadsförslag”. Är det förhandlingsbart? Nästa gång ska jag säga att 4895 kronor är ett riktigt dåligt förslag. Ge mig ett nytt papper med 2175 kr istället. 

OK. Årets förslag var i alla fall 3000 lägre än förra gången. Man får vara glad för det lilla.

Tips om en feel-good-film som jag gillade: My Date with Drew.

Huvudpersonen blev så synligt själaglad när han äntligen fick till det. Och Drew Barrymore är också en av mina favoriter.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Hua...lät inget vidare! Fasen att det ska behöva vara så jäkla dyrt hos tandläkaren, förstår att en del prioriterar bort det.
Jag har kontrakt hos Folktandvården, det är jättebra!
Ha en härlig dag!!

2006-05-12 @ 10:40:58
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Ninni

Ja det ska bli underbart gött att byta ut Sverige ett tag.
Menorca har jag aldrig varit på, men Mallorca däremot, underbart vackert!

2006-05-12 @ 12:59:33
URL: http://ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0