Solchanser

De blev picknick i Skinnarviksparken med Tvåan och Stella igår. Jag fixade sallad och köpte färdiggrillade revbensspjäll. I grässlänten låg fredagströtta och njöt av kvällens sista solstrålar. Stella pinnade omkring och föredrog att åka rutschkana på mage, något som inte är tillåtet på dagis.

Svärsonen ringde och meddelade att han var hemma från anställningsintervjun. Vi mellanlandade i Konsums ostdisk och fick med oss diverse hårdostar. Kassörskan meddelade frankt Det blir 216 kr. Hoppsan, vad det springer iväg när man står och säger En sån och en sån om ost, som om det var smågodis. 

Av naturliga skäl blev det ost och rödvin hos Tvåan. Svärsonen var i gasen över det nya jobbet. Han hoppas verkligen på det. Valet står mellan honom och en till. Tvåan är lite orolig att det ska bli fler resdagar för honom.

Idag åker Tvåan med familj på en liten besöksturné. De ska hälsa på vänner som de blev bekanta med under sitt volontärarbete i Zambia. Det blir några dagar i London och sen ska de till Spanien. Förra året fick de ett mejl från det spanska paret, som inte hört av sig på länge. De ursäktade sig med att de hade haft fokus på annat och bifogade en bild på sin lille son. Det spanska paret hade fått barn samma vecka som Tvåan.

Vi drar ut i solen. Man vet aldrig hur länge vädret varar. DN har ingen uppgift om morgondagens väder. Det står i alla fall i.u. i söndagsspalten.


Kommentarer
Postat av: frkt

Tack för den praktiska tumregeln om bagage. Att jag aldrig tänkt på det förut. Nått att ha i minnet inför nästa resa.

2006-05-06 @ 11:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0