Arbetsskador

Tvångsinterpunktion

Jag tänker anmäla en arbetsskada till AFA. Det är totalt omöjligt för mig att skriva bokstäverna END i följd utan att klämma dit en punkt efter. Undrar vad den skulle kunna ge för ersättningsnivå? Min kalend.erbeställning blev inte snygg. Inte heller Agend.an till morgondagens möte.

 


Papperskorgsfobi

Det är en gammal skada. Egentligen är det ingen riktig skada, men sen jag jobbade i städbranschen använder jag inte papperskorgen. Papper ska läggas till återvinning och kaffemuggar och annat, som innehållit födoämnen ska läggas i sopsäckar. Annars luktar det så illa efter några dagar.

 


Städaren gladde mig idag, genom att berömma mig för min effektiva sophantering och eftersom jag är en bekräftelsetorsk så sög jag åt mig.

 


Bacillskräck

Nej, jag har inte det. Men jag tror att Svärsonen har en släng. Han jobbar med medicinska instrument och har ofta anledning att besöka Smittskyddsinstitutet.

 


I fredags, på restaurangen tog jag med mig Stella på toaletten. När hon var klar satte hon händerna på ryggen och sa något, men jag uppfattade inte vad. Jag sa ”Nu tvättar vi händerna” men hon protesterade:

– Jag sa ju att jag rörde ingenting.

Och när jag tänkte efter hade hon verkligen undvikit att ta i något. Kan man ärva arbetsskador?


Kommentarer
Postat av: Henrik Larsson Bauman

Jag är också bekräftelsetorsk. Men ännu värre. Vill att alla ska se och höra mig och tycka att jag är så djävla bra.

2007-11-03 @ 23:09:53
URL: http://www.henriklarssonbauman.com
Postat av: Torkelkarolina

Hello, This site is a brilliant idea!

2009-05-12 @ 09:10:28
URL: http://torkelkarolina.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0