Trångt tributen till trots

Det verkar som de flesta bilister resignerat över trängselskatten och kör in och ut ur stan, som om inget hänt. Förra vändan gjorde en märkbar skillnad på min gata. Nu är det full rulle.

 

Ett annat tecken är att jag hittills bara sett en enda fuskare. Skyltkepsar eller plastlinser som omöjliggör kamerabilder verkar inte lika populära. Dagens bluffare var en liten ful pluttbil med registreringsnummer ORN 085 på bakre skylten; på främre stod det ORN 875. Människan hade helt sonika brutit av en skylt på mitten och tejpat dit högerhalvan över sina originalskylt. Buuuu! för honom.

 

Nu ska jag riskera livhanken genom att ta mig ut bland alla vilda cyklister, som cyklar på trottoarer och gångbanor, pratar i telefon och/eller kör mot trafiken. Samtidigt som jag gläds ut att jag slipper punga ut 20 kr när jag passerar Skanstull.

 

De pengarna ska jag lägga på något roligare än förbifarter.


Kommentarer
Postat av: Lägg ner Stockholm

Lägg ner Stockholm. Det finns ingen lösning på trafikproblemet här. Det bara spär på så länge Stockholm sväller. Lösningen heter enväldsstyre eller diktatur. Då kan Kungen eller regeringen förbjuda utan förbehåll från protester från allmänheten. Om man placerade alla Stockholmare utspritt i norrlands inland skulle trafiken flyta på bättre. Om jag var envåldshärskare skulle jag skära av Stockholms broar med våld. Ja, riv den här stan.

2007-08-30 @ 23:30:00
Postat av: frktjatlund

Det var radikala förslag. Speciellt att kungen skulle fatta beslut. Ärdet något han inte verkar kunns så är det att fatta och framför allt inte långtgående beslut.

2007-08-31 @ 12:28:06
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Arilejla

I like your website alot...its lots of fun...

2009-05-22 @ 09:59:59
URL: http://arilejla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0