Hur var det nu under 2007?

Det gångna året passerade utan några större katastrofer i familjen. Man kan säga att det hela var en framgång i och med att alla hade hälsan, jobb och blev ett år äldre.


image299

Vi firade femtonårsjubileum på vår mantalsskrivningsadress (kvarteret på enirobilden ovan). Så länge har vi inte bott någon annanstans. Lägenheten har fått sig en uppsträckning. I januari fick vardagsrummet en duvning med omtapetsering och golvslipning, i april var det dags för sovrummet och snart är vårt tvåårsprojekt på köket avslutat. Det tar sig!


Saker vi köpt: Massor av böcker, en ny cykel till mig och en hemmabioanläggning.

Saker vi gjort oss av med: Massor av böcker till återvinning. Gamla bioprylarna står på vinden och en ung dam i närheten trampar runt på gamla cykeln. Hennes egen befinner sig i okända händer.


I höstas gjorde vi oss av med bilen. Man är väl klimatsmart! Nej, det är inte hela sanningen. Snarare man är väl tillräckligt smart för att begripa sitt eget ekonomiska bästa. Svärsonen har varit vänlig nog att låna ut sin bil när nöden har varit stor och vid ett par tillfällen har vi hyrt åkdon.


På jobbet var det lite mer turbulent med chefsbyte och medarbetarförlust. Dessutom plågades jag av Perplexprojektet ett halvår längre än planerat. Jag glömde alldeles bort att det var 20-årsjubileum med samma arbetsgivare den 14 december. Nu får jag se till att komma ihåg att jag haft samma tjänst i 10 år den 1 april 2008. Jag vet inte om det egentligen är något att yvas över. Det låter nästan lite initiativlöst.


Vi hann med lite semester också. I februari var vi på Teneriffa och under juli drog vi till Spanien. Dessutom blev det ett litet brysselbesök, som inte var särskilt bryssligt. Två dagar på en internationell hotellanläggning kunde ha utspelat sig var som helst i världen.


Det var 325 ord om året som gick. Mycket mer kommer jag inte ihåg, så här på rak arm.


Kommentarer
Postat av: frktjatlund

Bra bloggare kommenterar sig själv! I rent testsyfte.

2008-01-09 @ 19:34:07
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0