Jag är dum

Det måste vara på det viset, för inte kan väl en politiker har så fel? Alltså, hon som tycker att man är dum som går ut och jobbar. Inte nog med att jag jobbar, jag tycker att till och med att det är både givande och roligt. Mycket roligare än att måla tavlor, skriva, och kommunicera telepatiskt med djur. Speciellt det där sista med djurkommunikationen; det tror jag inte ett skit på.


Den här arbetsveckan t ex, har jag gått från klarhet till klarhet. De flesta av mina användare äter ur min hand nu och tycker att jag är både påhittig och hyvens. Sånt gläder en systemare som föredrar att jobba i medvind.


Och morgonens alertmöte var också en angenäm upplevelse. Beställarorganisationen, som initialt varit skeptisk till våra arbetsmetoder, fick riktigt kräla i stoftet och slå världsrekord i antal pudlar per tidsenhet. Bara det gläder en långsint och hämndlysten kvinna.


Den typen av glädjeämnen är svåra att hitta utanför arbetslivet, så jag jobbar nog vidare ett tag till.


Kommentarer
Postat av: F

Åh, vad trött man blir när man läser såna artiklar. Det spär på politikerföraktet och skapar ett bristande förtroende för våra beslutsfattare. Jag tycker också att det är roligt att jobba, och tänker fortsätta med det.
När det gäller djurkommunikation besökte jag en gång en kvinna som berättade om hur hon samtalade med hästar. När hon började berätta vad hästarna anförtrott henne blev jag nervös och började snegla efter en nödutgång. Jag tror hon var skvatt galen, Eller möjligen fd riksdagsledamot...

2007-12-15 @ 17:51:32
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Inga M

Hämnden är ljuv eller hur man uttrycker det!

Du är alltså en sån där som ordnar till datorer så de funkar. På mitt jobb / skolan så är datorerna så himla säkra så de är nästan totalt oanvändbara. Jag vet fortfarande inte elementa i branschen och datasalen måste tydligen vara larmad även under skoldagar
med ett mistlurslarm så den vågar jag aldrig använda. Tyvärr är biblioteket i samma sal så det blir också tomt, men jag har mycket böcker ändå till mina elever.

2007-12-15 @ 23:01:01
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

neverkeso; lite partipiska på latmaskarna skulle inte skada. Speciellt för de som kräver sämre villkor för folk med A-kassa. Galen eller riksdagsledamot; ibland kan skillnaden vara hårfin.
inga; jag är inte någon tekniker så att jag får själva datamaskinen att fungera, utan mitt jobb är att programmen ska göra det man förväntar sig. Vill någon ta ut 500 kr från sitt bankkonto och ge det till Radiohjälpen, så ska inte 375 kr sättas i på Radiotjänst i Kiruna, typ.
Hur gör elverna själva? Gratis öronproppar?

2007-12-17 @ 22:30:58
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Peder

Verklighetsfrämmande fåntrattar. Visserligen skulle det kännas skönt ibland att vara ekonomiskt oberoende. Men det är väl ändå bättre att jobba. Du umgås och kommunicerar med människor du inte skulle umgås med i vanliga fall. Du får ett bredare perspektiv på tillvaron.
Man kan ju fundera vilket perspektiv
för-dum-för-att-jobba/x-polikern/telepatören i artikeln har. Det kanske är värt för samhället att betala 30000:-/mån istället för att den personen är med och påverkar samhällsutvecklingen.

2007-12-18 @ 11:19:28
URL: http://bilisto.bilprojektet.se
Postat av: frktjatlund

peder; precis, man kanske ska vara tacksam för att inkompetenta personer oskadliggörs.

2007-12-19 @ 23:15:06
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0