Pseudopseudnymer

Jag känner mig grundlurad, framförallt av diverse bloggares alias. Först var det Izza som inte alls var någon lirare. Inte ens skön, möjligen exhibitionist. Nu slank jag in på proffsbloggaren, Fotbollsfruns sida. Jag var helt enkelt nyfiken på en kvinna som äktat en boll.


Besvikelsen var total! Äkta hälften var ingen fotboll och inte ens äkta. Och språket sen? Rövar och andra onämnbara kropssdelar i snart sagt varje inlägg. Dessutom vänder jag mig mot att en kvinna väljer ett alias där man beskriver sig som någons bihang. Men jag testar greppet: Fröken Tjatlund blir Portisfrun och här kommer ett inlägg.


En hyresgäst tyckte att vattnet rann väldigt trögt i handfatet och gjorde en felanmälan. M och lägenhetsinnehavaren kom överens att onsdag förmiddag skulle funka utmärkt för båda parter. Ingen i familjen skulle vara hemma då och det var OK att gå in med dubblettnyckel.


När M och kollegan öppnade ytterdörren till lägenheten såg de blodpölar på hallgolvet. De ropade utan att få något svar. Vad göra? Kliva in eller stå kvar? Man har väl sett CSI och annat, så första tanken var att ringa 112. Men så såg de lappen:


Ledsen rörmokaren!

Du får fixa avloppet en annan dag. Vårt barn kom till världen i badrummet under natten så vi har lite annat att tänka på.


Kommentarer
Postat av: F

Jag har ofta funderat över äktheten hos vissa bloggar. Det är några bloggar med extremt många besökare, där jag inte tycker att det är särskilt intressant att läsa pga det grova språket och det värdelösa innehållet. Det verkar vara en tävling i att vara så vulgär som möjligt, och alla möjliga intima privata händelser avslöjas totalt hämningslöst. Det där med att vara lite småfräck med finess och glimten i ögat existerar inte.
För övrigt var det en charmig historia om badrumsförlossningen. Det måste ha varit ett första ögonblick där mord och våld for genom huvudet på maken och kollegan?

2007-12-26 @ 12:24:34
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Inga M

Med en man som Din, med hans yrke menar jag, så duger det länge att vara bara bihang om nu andan faller på åt det hållet. Han måtte få en dramatisk insikt i andra människors liv. Det är egentligen rätt kollektivistiskt att bo i hyreshus förstås, men vet det mesta om varandra. Jag skulle ha svårt att bo så utan att invitera alla grannarna till någon form av umgänge tror jag. Jag har ju hela livet umgåtts med grannarna.

2007-12-27 @ 11:28:20
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Vilken upplevelse att föda barn i badrummet. Tänk om hon väntat lite, då hade kanske din man fått assisterat.

2007-12-27 @ 23:35:57
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Ville bara titta in och önska

Ett Gott Nytt År!

2007-12-30 @ 10:08:10
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: En liten tant

Jisses!
Är det Ricki Lake som bor där? Enligt Aftonbladet har hon fött barn i badkaret.

Ber att få tillönska ett Gott Nytt År!

2007-12-31 @ 01:58:12
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: SolSkuggan

Ett gott slut och ett riktigt riktigt **GOTT NYTT ÅR**

2007-12-31 @ 11:10:11
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: Anonym

nu ska det supas!
gott nytt år!

2007-12-31 @ 14:14:14
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: systergullan

Hej igen!
Jag hade nog också reagerat så där ... på med vantarna (inga onödiga fingeravtryck) ... Fascinerande ändå att de hann tänka på att skriva en lapp *s*

Sen angående bloggares bloggnamn ... jag håller med dig .. en del är rätt korkade faktiskt *hukar mig*

Vill också bara passa på att önska dig ett Gott Nytt År!!!

2007-12-31 @ 14:32:45
URL: http://systergullan.blogg.se
Postat av: soldalen

Tassar in denna årets sista Måndag för att önska

ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Kram/IKA

2007-12-31 @ 16:50:32
URL: http://soldalen.blogg.se
Postat av: frktjatlund

nokeso; ibland kan man verkligen tappa man tron på mänskligheten med tanke på vilka bloggar som är populära. Mord är vanligtvis inte en fastighetskötares första tanken, men våld är vanligare dessvärre än man tror.

inga; när man bor i hyreshus håller man oftast en viss distans till grannarna. Det blir ohållbart annars. Är man dessutom portis, blir man tvungen att hålla folk ifrån sig. Vi kan sitta på restaurang och äta i godan ro och ändå kan en hyresgäst få för sig att gå fram och göra en felanmälan.

nicoline; jag tror att maken skulle ha varit mer i vägen. När Ettan föddes svimmade han.

tanten; nix, varken Ricki eller badkar. Våra badrum är minimala och har bara dusch.

latmasken; Dean Martin sa alltid att han lämnade nyårsafton åt amatörerna. Är du inte proffs?

systergullan; jag hukade mig också i väntan på att någon skulle attackera med att jag verkligen inte är någon fröken. Möjligen lite tjatig.

Alla andra; tack för alla hälsningar och ta vara på årets sista kväll. Imorgon stundar nya tider.

2007-12-31 @ 17:18:21
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Tänkte också önska gott nytt år, känns som om det var ett tag sedan vi hördes. Visst är det fotbollsfrun som blivit proffskrönikör och skriver lika illa i krönikan som i bloggen?

2008-01-02 @ 02:52:41
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

annaa; ja, jag har legat av mig på sistone, då är det svårt att komma igång igen. Jag har inte läst någon krönika av fotbollsfrun och kan lugnt säga att hennes blogg inte gett minsta mersmak. Och det handlar inte om "surt sa räven".

2008-01-02 @ 09:43:30
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0