Telefonterror

Både Syrran och jag var länge övertygade om att vi på något sätt var bortbytta på BB. Hon var fullständigt säker på att hon egentligen var en prinsessa, som hamnat fel. När hon väl lämnade den villfarelsen, var hon förvissad om att den enda orsaken till att hon och John Lennon inte var ett par, var att deras vägar aldrig korsats.

Jag är inte lika inbilsk, som Syrran, utan det som fick mig att tro att jag växte upp i fel familj, var att jag kände mig annorlunda än övriga. I dag hade jag anledningen att ringa Lillsyrran. Det var säkert ett halvår sedan vi talades vid. Orsaken till samtalet var att Treans svärmor ville ha telefonnumret till den österrikiske alternativläkare, som Lillsyrran hade kontakt med för sin bröstcancer. Svärmodern är inte nöjd med Karolinska, de har tydligen inte gjort alla prov de borde.

När man inte hört av varandra på så länge, går det åt några minuter för att stämma av läget. Jag hade hört på omvägar att de gjort en långresa på andra sidan klotet och det berättade hon gärna om. Sen framförde jag mitt ärende och fick alla uppgifter.

Det var då jag upplevde alienationen igen: Just det! Övriga familjemedlemmar älskar att tala i telefon. Bara en detalj, bland många avvikelser. Det kan vara upptaget i timtal. Trots att jag sa att jag var på jobbet, var det snudd på omöjligt att få stopp på samtalet. När vi äntligen sa hej då, visade telefonen på samtalstiden 38:37.

Det värsta var att jag senare kom på att jag behövde veta en sak till. Lillsyrran hade nämnt att hon skulle börja jobba kl 12, så jag väntade med det samtalet tills hon borde vara på väg ut genom dörren.



Hur man vet att blogg.se har problem?
Senaste inläggen på login-sidan är 6 timmar gamla.
På nybloggat.se kan man se hur flera bloggare publicerat samma inlägg gång på gång.
Det tar evigheter innan kommer in.
Grafen har gått i graven.
Det tar ännu längre tid att själv publicera, om det ens går.

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Jag har också en känsla av att vara bortbytt just pga olikheter. En mycket påtaglig skillnad är familjemedlemmarnas olika kvalitet på relationerna till krukväxter.

Övriga får vad som helst, exakt vad som helst som har blott en levande växtcell att slå rot, växa, breda ut sig, blomstra och prunka till tropiskt format.

Jag tar emot den ena idiotsäkra krukväxten efter den andra från vänner och familj. "Den här behöver inget vatten alls och kan stå i mörker. Den blommar och frodas i alla fall."

Efter att ha vistats i mitt hem en knapp vecka är den död.

2007-02-26 @ 20:18:40
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: En liten tant

Skrev en lång kommentar här förut men eftersom blogg.se och webblogg.se krånglar vet jag inte om den kom fram till dig. Synd om inte, det var en vettlöst intressant och begåvad kommentar. ;-)

2007-02-26 @ 21:14:06
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag är glad att din kloka kommentar räddades till eftervärlden! Växter är kinka detaljer och självklart kan de dela upp mänskligheten i olika kategorier. Sen är det kanske andra saker än dna, som är orsaken.

2007-02-27 @ 08:30:23
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Inga M

Igår o imorse fick jag bara upp en ilsket blå skylt som anklagade mig för att försöka använda fel IP nummer. Jag vet inte ens vad det är och kände mig som vanligt kränkt och helt oskyldig när det kommer såna här påhopp ur cyberspace.
Jag hann i alla fall ringa till Roland (bloggchefen, inte gubben) och han sa att blogg.se varit utsatt för en våldsam spamattack igår. Men att allt skulle rättas till under dagen. Kan väl ändå tycka att det vore inte fel med ett litet offentligt meddelande till alla svårt abstinenta och panikslagna bloggare om hur det ligger till.

2007-02-27 @ 09:58:47
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Nej, jag fattar inte heller varför det ska vara så omöjligt att lägga ut en blänkare på infosidorna. Det var ju inga problem att komma in där. Och har de inga brandväggar som motar bort spammen?

2007-02-27 @ 10:12:48
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Jag är en bortbytt prinsessa, det vet jag ;-)

Blogg.se har problem. Helt klart. Och snuskspammen står som spön i backen. Tur att jag inte kan få kommentarerna att publiceras på en gång. Nu får jag lov att godkänna allt i efterskott och då ryker snusket på en gång.

2007-02-28 @ 09:03:19
URL: http://ninajohangarden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0