Thank God it´s Monday

Helgen gav inte utrymme för en enda minut på egen hand. Aktiviteter från morgon till kväll och jag får börja arbetsveckan utmattad. Och det är inte vilken arbetsvecka som helst: Frysperioden är till ända och ikväll smäller det med genomgripande ändringar, som gör att jag måste jobba till sena kvällen.

Resumé
På lördagen tog vi Treans barn till spårvägsmuseet. När vi återbördade dem fick vi champagne. Trean hade fått den i present av en nöjd kund, men eftersom såna drycker är bannlysta i deras hem så tog vi glatt emot flaskan.

Några påhittiga vänner bjöd in till korvgrillning i Tantolunden. Egen dricka medtages. Eftersom vi, som vanligt var i tidsnöd, köpte vi två champagneglas och korvar på vägen. Bubbel och korv är också en kombination.

I stort sett hela söndagen gick åt till att förbereda och genomföra en middag för 24 personer. Det tar tid även, trots att älggrytan redan var hopkokad. Välkomstbubbel ute på takterrass med utsikt över Söders skyline blev en lämplig öppning. Det mesta här i livet är egentligen logistikproblem, och denna gång löstes det galant.

Fredagskvällen hade Tvåan med familj haft en riktig prinsessorgie på Globen. Alla Disneyprinsessor på en gång och på skridskor. Kan det vara underbarare för en drygt treårig flicka? Det var som att vada runt i rosa sockervadd. Stella var helt begeistrad och när den lilla sjöjungfrun Ariel snurrat runt ett tag på isen säger Stella med en suck:
– Åh, jag vill också ha behå!


Kommentarer
Postat av: Prebenviktoria

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2009-07-16 @ 11:00:32
URL: http://prebenviktoria.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0