Voff, voff! Dags att göra en pudel

Du har så rätt, så rätt Annaa. Jag borde ha kollat upp Hanne Kjöller. Första träffen på google är hennes magsäcksoperation.  Något senare kommer elitlistans påhopp. Jag måste blivit förblindad av mina fördomar att människor som aldrig haft viktproblem uttalar sig tvärsäkert i ämnet. 

Men det kan också bero på att jag har hört så mycket om operationernas baksida. Just hur patienter hittar på olika sätt ätt få den där lugnande mättnadskänslan, som knäcker kroppen helt. En arbetskamrat har beskrivit sin fasters fasansfulla erfarenheter efter en dylik åtstramning av magsäcken.

Nästa ämne, korsstygn, säger jag sometimes och ger jag dig två tredjedels rätt. Men jag gick ju bara i vanliga grundskolan när jag slöjdade. Där var det tillåtet med vågräta stygn på baksidan, om korsstygnen gick diagonalt. Självklart kräver speciallinjer specialförmågor.

diagonalkors


Kommentarer
Postat av: Anonym

om fetma vet jag inte mycket (heller), magsäcksop. kan ge rejäla biverkningarn och kanske förtidspension, men korrelationen fetma och förtispension är väl lika tydlig den- typ?
om golv vet jag mer, men inte tillräckligt mycket,
när de gäller böcker, är det bara att slänga, 50% kan gå till slutförvaring, saknad av ingen (egentligen)! varför ska man ha mycket böcker i hyllor som ingen läser, eller bläddrar i, eller är en fet och fin bokylla ett medel att impa på gästerna??
. den som inget gör - inget förstör, en får tacka, skulle ha kommit på det, redan för 30 år sedan, men min rastlösa personlighet hade aldrig orkat med att hålla mig från arbete så lång tid, och det tar väl åtminstone 25 år att bli GD och kanske 15/20 att bli avdelningschef, om man inte får en frisläng genom politiken, men då måste man vara särskilt smidig, ack ja!

2007-01-27 @ 19:25:36
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: Annaa M

Tihi, det är såna här diskussioner som den där dryga pojken som tror han är rolig och tycker det ska vara åldersgräns på bloggare skulle älska! Kort sagt så lärde vi oss ett annat system för korsstygn på snedden så att det blev rakt på baksidan...

2007-01-27 @ 19:33:15
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Ambitionen att impa på andra finns alltid hos medelmåttor, så också här. Vår lässmak har aldrig varit åt det djupsinniga hållet så den effekten har inte hyllmetrarna haft.

Vad sägs om att ventilera olika metoder att sticka aviga maskor. Eller rundstickning kontra patentstickning. Vilken ålder ska man ha för att ha något vettigt att säga i de frågorna?

2007-01-28 @ 18:29:13
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0