Framsteg

Förhalare är mitt mellannamn, men nu har jag fått ändan ur vagnen och ringt försäkringsbolaget. Inte nog med det, jag har kollat upp vilka vaccinationer man behöver för att resan till Vietnam.


Jag har tillägg på hemförsäkringen för resor, men resebyrån lät smått hotfull i sin formulering att man kräver fullständig reseförsäkring av alla deltagare på rundresor i Asien. Självklart ville man sälja sin egen svindyra variant, det är ju där man har största marginalen.


Men varför ta en helt ny försäkring, när man redan har hemförsäkring? Det är mot min ekonomiska natur. Trygg Hansas handläggare lovade och svor att det inte gick att vara mer försäkrade än vi redan var. Det fanns inga ytterliggare tillägg.


Den som spar han har och där snuvade jag Solresor på avansen. Nu återstår bara att ta tjuren vid hornen och ta sig till en vaccinationsklinik och bättra på polioskyddet och lite annat smått och gott.


Kommentarer
Postat av: Anonym

klockren om Csköld, girigheten är gränslös, när min typ, chef var utomlands ville vederbörande ha kompensation för valutaförlust på reseförskott (18 SEK
hypotetisk förlust, ska man skratta eller gråta!
Vietnam, där ser man!
senast jag var i Stockholm och åkte tunnelbana, satt en man, skavd på motsatt sida och höll monolog, det var lagom kul, det enda jag gjorde var att ta av hörsnäckan, man vill ju inte reta folk i onödan!

2007-11-06 @ 19:42:41
URL: http://latmasksamtal.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Mycket vill alltid ha mer. Csköldarnas nedlåtenhet skrämmer mig verkligen (om den nu är sann).

2007-11-06 @ 23:11:02
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0