Åter till oordningen

Helgens fälttåg är avslutat och vi har retirerat till sofforna. Allt fungerade, som planerat, även om tidsschemat hela tiden spräcktes. Varför måste alltid alla tidplaner alltid i verkligheten multipliceras med π (pi=3,14)? Det spelar ingen roll om det gäller jobb eller annat? Fredagens mathandling tog en hel evighet och vi var inte ute i Gustavsberg förrän klockan var 21.


Huset vi lånat tillhör M:s företag och ligger så alldeles vid en "egen" vik med en vedeldad bastu nere vid vattnet. Utsikten är rent störande. Vi gjorde ett tappert försök att sitta och läsa på altanen, men funkade inte alls. Vyn pockar hela tiden på uppmärksamhet, så vi satt där och glodde fåraktigt i flera timmar under lördagsförmiddagen.


image274

Klockan 13 skulle bröderna anlända och då var det Körschemat med stort K, som gällde där maten var prio ett. Prio två var underhållning och efter en sen middag vidtog karaoke. Vi hade lånat Tvåans Playstation och alla skrålade sig hesa fram till klockan två på natten.


Dagens frukost sträckte sig från 9 till 11 och efter en sen lunch sparkade vi iväg gästerna och städade ut huset. Hyrbilen skulle återlämnas 16:30 men inte heller där lyckades vi hålla tiden. Men allt som allt funkade det mesta bra och korten från Svärmoderns fotoalbum har fördelats så rättvist det bara gick.


image275

Bl a den här bilden, troligen från slutet av 1920-talet, tillföll oss. Svärmor står längst ner till höger.


Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Vilken härlig bild av glada människor.

2007-10-21 @ 22:47:05
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag förstår att det inte gick att läsa med den här utsikten. Låter som en trevlig helg och hoppas att hesheten har lagt sig efter sjungandet!

2007-10-21 @ 23:32:00
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

nicoline; det fanns en liten serie med bilder över Svärmors familj på skärgårdstur. Alla såg så otroligt allvarliga ut utom på den här bilden.
inga; jag tog dessvärre ingen kvällsbild. När dimman stiger över vattnet, ser öarna utanför ut att sväva. Ungefär som på japanska målningar.

2007-10-23 @ 10:56:48
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Dominicsina

Hi, how did you have the time to update you web site if you are so busy as your picture in your home page ? Good luck for your interesting links pages.

2010-04-27 @ 07:12:38
URL: http://dominicsina.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0