Dagens gnäll

Idag ledsnade jag på någon eller några medarbetare som inte är skapta som andra. Modern skulle helt frankt ha påstått att de har en stång i röven. Någonting är det som är ivägen när de passerar ut genom dörren..


Utrymme med toa och duschrum ligger tvärs över min korridor. Dörren dit in öppnar sig själv helt om man inte stänger den ordenligt. Flera gånger om dagen står utrymmet vidöppet och lamporna lyser för fullt. Det känns både ofräscht och slösaktigt.


image284

Så idag frångick jag mina egna principer och tillverkade en egen skylt, som pryder insidan av dörren. Hittills har den käcka uppmaningen fungerat alldeles utmärkt; ljuset är släckt och dörren stängd.


Kommentarer
Postat av: F

Jag har märkt att vi som har upplevt energikrisen på 70-talet är mer benägna att släcka lampor efter oss. Jag lämnar inte heller TV-apparater mm påslagna i ett rum där ingen vistas. Dessutom stänger jag av alla apparater helt och hållet, utan standby-läget, så alla människor blir tokiga på mig när de måste ta ett par steg fram mot tex TV eller stereo för att slå på maskinen manuellt.

2007-10-30 @ 23:54:29
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: frktjatlund

På vissa områden tar latheten överhanden, som t ex stand-bylägen. Men annars är också jag en riktig släckare.

2007-10-31 @ 12:02:52
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0