Flipp eller flopp?

Jag vet inte om politiska bloggar floppar eller inte. Det beror nog på vilka ambitioner skribenten har. Men en sak är jag säker på, de flesta är fruktansvärt tråkiga. Man vet precis vad bloggaren kommer att ta upp för ämne och vilka åsikter personen kommer att ventilera.


Jag har inget emot politiska åsikter, men när samma saker ältas om och om igen så tappar jag intresset. Den typen av opersonliga bloggar intresserar nog bara de närmast sörjande, dvs andra politikerbloggare.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Instämmer helt och fullt (för en gångs skull!) Politiska bloggar är urtråkiga. Jag brukar göra ett göpehopp in i dem ibland för att kolla läget, men blir som Du bara uttråkad. Argumenten är de samma som man kan förutse och de har sällan någon förankring i verkligheten utan enbart i retoriken.

2007-10-30 @ 05:43:47
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Annaa M

Och så länkar de bara till varandra! I samma parti och med rätt position alltså. Nog känner jag en del av stockholmssossarna som förekommer i bloggvärlden. Sitter i samma styrelser som ett par av dem. Men att de skulle länka till mig är dem fullständigt fjärran.

2007-10-30 @ 12:50:50
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Deras länkande är som ryggkliande; kliar du mig så kliar jag dig. Och samtidigt stärks kotterikänslan.

2007-10-30 @ 13:08:56
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0