Huvudvärk kan komma plötsligt

image282På ett av eftermiddagens möten, drog vi upp planerna för tester i Perplexprojektet. Nu när Yngsta Kollegan rymt till London, har jag fått rollen som Single Point of Failure eftersom jag blivit ansvarig för 80 % av utvecklingsarbetet. Beställarna blev plötsligt väldigt bekymrade över mitt hälsotillstånd.


- Se mig inte som en möjlighet misslyckas bara för att jag är en nyckelperson. Jag kan inte komma ihåg den dag jag senast var sjukskriven. Nej, det är nog så att jag helt enkelt inte varit borta från jobbet på grund av sjukdom sen jag började här.


Men det skulle jag aldrig sagt. Planeringsmötet avlöstes av ett uppföljningsmöte i ett annat projekt. Då kände jag hur huvudvärken kom krypande och ett svagt illamående fick mig att helt tappa koncentrationen.

Cirka 45 minuter senare hämtade jag Stella på dagis, tog en magnecyl, stekte några pannkakor, satte på en Simpson-dvd och la mig på soffan med ryggen mot tv:n. Där håller jag fortfarande till.


Det vore ju för hemskt att behöva ringa sig sjuk efter 20 prickfria år. Speciellt som jag var så styv i korken på planeringsmötet.


Kommentarer
Postat av: Inga M

Ha ha... en del straffar Gud direkt, andra får vänta till sedan!!

2007-10-30 @ 05:41:24
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag har masat mig till jobbet, men något fel är det. Huvudet vill inte riktigt som vanligt och jag dricker te. Fullständigt onaturligt för en fullfjädrad koffeinist, som jag.

2007-10-30 @ 08:12:52
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Eivindkatarina

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2010-04-15 @ 14:11:40
URL: http://eivindkatarina.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0