Kofttricket
Den här konferensen är alla gånger överbokad. Platserna räcker helt enkelt inte till. En läxa jag lärt mig från tidigare tillfällen är att alltid ha en kofta till hands. Att sitta still en hel dag är inget för veklingar. Speciellt inte i luftkonditionerade utrymmen.
Den här gången tjänar min kofta dubbla syften; blir det kallt åker koftan på och i pauserna åker den av och blir en stolsmarkering.
Konferensarrangörerna är amerikaner och ikväll har man planerat en fest med temat "A taste of Europé". Det ska bli intressant vilka smaker som är representerade. Surströmmning, pölsa och inlagds sill kanske? Jag hoppas verkligen att man satsar på Medelhavsmat.
Och dryck.
Måste ju bli champagne förstås. Och sura franska viner!
Det borde bli bröd med Bregott
och svensk vispgrädde. Våra tyska gäster här släpar år efter år med sig mängder av de här varorna hem. De smakar läckert påstår de. Vi har ju inget att jämföra med, men alla dessa människor kan inte ha fel.
Nu är jag väldigt nyfiken på vad det blev för mat. Väntar med spänning på fortsättningen...
Very interesting site --- quite informative