Anpassningar

Jag vet inte om man ska rubricera det som tur i oturen, men Svärdotterns bror är AD på en reklamfirma. Han har mejlat ett jättefint utkast till program för begravningen. Bilden på Trean är från i vintras och han ser så otroligt glad och levande ut att det är riktigt jobbigt att se på kortet.

image357

Helgen gick helt i byggandets tecken. Först var det sängarna och sen plockade Maken fram super-mega-legolådan med hela brandstationen och en massa andra utryckningsfordon. Det tog en hel dag att få ihop alltihop och jobbet föll på Maken, eftersom det mesta var för komplicerat för Noa och My.


Trean hade själv samma brandstation när han var liten, men jag kan inte komma ihåg att kontorsdelen var bestyckad med datorer och bildskärmar på den tiden.
  

Nästa byggprojekt föll naturligt på någonting att förvara alla grejerna i och på. Vi behövde ända ta oss till Ikea och lämna tillbaka felköpet av rullgardinen och då hittade vi precis en bänk som passar nedanför fönstret.


Andra omställningar

När vi köpte köksbordet insisterade jag på att vi skulle köpa en iläggsskiva. Nu har vi lagt i den. Inte bara för att vi har varit fler runt matbordet utan för att få plats med legobygget. Så det känns lite som att flyttas 25 tillbaka i tiden. Jag trampar runt i lägenheten och ajar och ojar mig över lego, småbilar och annat som hamnar under fotsulorna.


Det kanske är dags att använda Birkenstock inomhus.


Kommentarer
Postat av: SolSkuggan

Hahaha det där känner jag igen. Ömma fotsulor hade jag flera stycken av tidigare.Men nu har jag blivit en fena på att i gångsteget blixtsnabbt vinkla foten och toucha iväg lego eller annat småkrafs som ligger över golvet men dock inte mer än nån decimeter eller så. Blir det längre får jag bannor över att jag orivit..
Glömde skriva i det förra inlägget vilket fint rum de får My och Noa och vilket härligt ljusinsläpp.

2008-04-28 @ 17:55:13
URL: http://solskuggan.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag minns gångstilen och får väl återuppliva den. Rummet blev ännu finare med nya bänken.

2008-04-29 @ 08:24:43
URL: http://frktjatlund.blogg.se
Postat av: Annela

Legobitar under fötterna - se det som zonterapi.
Men än värre var det när man hittade dem i sängen efter att man lagt sig på dem.

2008-04-29 @ 23:01:07
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Albertkaia

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2009-09-21 @ 14:39:59
URL: http://albertkaia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0