Mamma hade rätt

Jag har kalla ögon. Det bekräftar det här webbtestet, som ger mig resultatet.

Din personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.


Kärriärer som skulle kunna passa dig
:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Så enligt beprövad vetenskap, har jag valt rätt karriär för min känslokalla läggning.


Kommentarer
Postat av: Annela

Jag gjorde också det här testet - men fick ett helt annat resultat. Läs mer på min blogg

2008-08-14 @ 10:13:06
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Annaa M

Jag tycker frågorna är lite skumma. Eller så är det jag. Påfallande många svarsalternativ var av slaget; tänker jag så här blir det det ena men tänker jag så här blir det det andra. Och då gäller det ju att tänka på samma sätt genom hela testet. Men jag tyckte resultatet stämde rätt bra ändå. jag fick inte samma som du!

2008-08-14 @ 11:11:12
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

annela; det är så för väl att inte alla inte är stöpta i samma form.



annaa; frågorna är alltid skumma i webbstester. Det är särför det är så kul att göra dem. Jag är en riktig torsk tester. Ju knäppare desto bättre.

2008-08-14 @ 20:04:53
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Inga M

Jag gjorde det här testet för jag tyckte att Ditt resultat passade in på mig och jag tänkte få bekräftat, men icke!

Det jag får fram i testet stämmer inte med en stavelse. Jag vill bara påpeka det med största bestämdhet och med hela handen! Kolla bara raddan av totalt opassande yrken.



Din personlighetstyp:



Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.



Kärriärer som skulle kunna passa dig:



Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.



2008-08-14 @ 20:36:31
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Annela

Inga, är du inte lärare?

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, poliser, detektiver, domare är ju alla yrken som kan ingå i begreppet "lärare" :=))

2008-08-14 @ 21:44:22
URL: http://www.annelas.blogspot.com
Postat av: Inga M

Annela: Ha ha...jag förstår vad Du menar. Detektivstuk är det def på lärarjobb, när man ska överlista de små gynnarnas eventuella tilltag! Det är f.ö. gubbens drömjobb. Fast han har inte fattat att det betyder att man måste sitta i timmar i bilar och vänta och vid behov kissa i en flaska! :-)

2008-08-14 @ 23:11:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Lärare = stålarbetare. Det gällera att vara härdad när man ska få bukt med ungdomen.

2008-08-15 @ 07:50:11
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Men Inga, jag tycker ju även beskrivningen passar rätt bra in med den bild du ger av dig själv på bloggen! Kanske inte allvarlig och lågmäld, men det vet jag ju intenting om eftersom jag inte träffat dig irl.

2008-08-15 @ 13:49:27
URL: http://annaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0