Osorterat

Jaha, då fick barnbarnen och Annaa rätt. Kevin vann Idol trots att vi röstade flera gånger på Alice. Något vi aldrig gjort tidigare. Röstat i tv-sammanhang, där det kostar pengar och i vårt fall var de totalt bortkastade.

Svärdottern och barnbarnen begav sig på en solsemester tidigt i morse. Hon orkar inte med något julspektakel i år. Tidigare har de alltid varit hos hennes mamma, men nu när varken mormor eller Trean finns så känns det mer än avslaget.


Än ekar hammarklangen

På Makens jobb har de en ny snickarlärling och gubbarna ägnar sig åt sin egen version av tuff kärlek. Igår fick den unge mannen ett specialuppdrag.

- Hörru Viktor. Kan du ringa till Fredells och boka fyra adhd-skivor i bordeline-masonit. Vi skulle behöva dem redan på tisdag.


Kommentarer
Postat av: Fia

Det där snickaruppdraget påminner om när den unge lärlingen skulle gå och hämta en synvinkel.Jag röstade också på Alice. Flera gånger. Grämer mig lite nu över de bortkastade pengarna.

2008-12-13 @ 23:17:19
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Och jag röstade inte, låg halvt feberyrande på soffan. Hann tycka att det var lite fånigt att så helt mörka hans Maltabakgrund och göra honom till Arvidsjaurbo. När han sa något om sin mamma himlen verkade det som om Jihde ville vifta bort det. En policy från TV4 antar jag, i Idol tävlar bara svenskar!

2008-12-14 @ 00:09:53
Postat av: frktjatlund

fia; Vi får hoppas att tv4 använder pengarna till något vettigt. Även om det knappast är troligt.annaa; jo, reglerna är lite underliga. Men det har varit "jetteruuligt" att höra honom "tjunga".

2008-12-14 @ 13:20:47
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Ullah

Ni kan ju trösta er med att pengarna hade varit bortkastade oavsett vem som vunnit.

2008-12-14 @ 16:20:01
URL: http://stdbloggen.blogspot.com/
Postat av: Ninna

Inte så lätt att vara ung och ny på en arbetsplats.

2008-12-14 @ 18:25:49
Postat av: frktjatlund

ullah; det har du säkert rätt i.ninna; de brukar snabbt lära sig att ge igen.

2008-12-15 @ 09:16:49
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0