Dåliga nyheter

Nu hörde Trean av sig från Thailand, men det var ett tungt samtal. Han åkte dit tillsammans med familjen för en vecka sedan. I sista stund bestämdes det att fruns 14-åriga lillasyster skulle åka med. Hon kunde behöva lite avbrott från vardagen eftersom deras mamma var dålig. Men nu hade de fått meddelande om att Svärdotterns mamma avlidit idag, så nu jobbar försäkringsbolaget på att boka om hemresan.


Mamman har behandlats för cancer och varit intagen på sjukhus sen slutet av november, sista tiden på en hospiceavdelning. Under julen hade hon permission men var tvungen att återvända till sjukhuset i förtid, eftersom hon hade svårt med andningen.


På något sätt har det inte gått in hos Trean med familj att prognosen inte var lovande. Mer än en gång har jag haft lust att säga "Men fattar ni inte? För den som hamnar på hospice handlar det bara om när."


Det känns lite jobbigt att ha en långresa planerad, när familjen skulle behöva lite extra stöd och hjälp.


Kommentarer
Postat av: Nicoline på Fädernegården

Så ledsamt att deras mamma gick bort när de var på resa. Cancer är en fruktansvärd sjukdom. Hur ska det nu gå för den lilla fjortonåringen? Min tvåa är också i Thailand sen en vecka tillbaka och hinner inte hem till mormors begravning. Det är tungt.

2008-01-10 @ 17:12:39
URL: http://nicolinefadernegarden.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Ja, och lilla 14-åringen tycker att hon svikit sin mamma genoma att resa bort. Men mamman själv visste säkert allvaret och ändå insisterade hon på att lillasyster skulle följa med. Jag tror att hon på något sätt ville underlätta för flickan.

2008-01-11 @ 17:40:17
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0