Jag förgås av nyfikenhet!

image304
Här lanserar Sony Ericsson en ny vikbar telefon och vad visar media? Bara hur den ser ut hopvikt. Fattar man inte att det är insidan som räknas? Jag vill snarast se bilder på tangenter och display.

Min nuvarande apparat är ju ett år. Det brukar betyda maskinellt självmord och reparationskostnader som vida överstiger priset för en ny maskin. Så jag håller korpgluggarna öppna för alla nyheter. Det gäller att vara beredd.

Kommentarer
Postat av: F

Det verkar som om telefoner marknadsförs med betoning på andra egenskaper och funktioner numera. En tydlig display och lättskrivna tangenter är mindre viktigt än radio, mp3, kamera, gps och video.

2008-01-07 @ 22:47:58
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag väntar fortfarande på den ultimata kärringtelefonen: Den som har stora tydliga knappar, bra ringfunktion, kamera och bloggmöjligheter OCH INGET MER!! Jag vill inte ha en massa spel, musik
och finesser som jag aldrig kan hantera i alla fall. Tänk att ingen har på allvar fattat att det finns ett stort behov av enkla mobiltelefoner med så lite finesser som möjligt. Den som är först ut med den apparaten kommer att tjäna massor av pengar.

2008-01-07 @ 23:15:37
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Håller med. Men alla kärringar kanske inte tycker likadant. Jag är tveksam till kravet på bloggmöjlighet.

2008-01-08 @ 12:52:59
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0