Gokväll

Så där! Nu är jag på mycket bättre humör än i morse. Av någon anledning är sömnen ofta lite orolig natten mot måndagar och den här måndagen fanns det ännu större anledning till det. Värsta delen av Herrejössesprojektet prodsattes ikväll. Sånt håller hjärnan aktiv.


Det gick trots allt vägen, bara ett par smällar och allt var uppe och rullade igen. Bra målvakter har tur och kl 19:52 var vi klara. Längre än så vill jag inte jobba, vad Maud Olofsson än tycker. Och inte en dag längre än till 65 år. Ibland känns det som 56 är en alldeles lagom pensionsålder.


Svärdottern sms:ade att köparna skrivit på kontraktet för lägenheten, så nu verkar det också vara i hamn. Barnbarnet Noa gör också affärer där jag ställer upp som målvakt. Han är tokig i Pokémonkort och spelar i turneringar var och varannan helg. Nu ligger det ute ett kort till försäljning på Tradera. Ett kort som han absolut vill ha och jag är bulvan och bevakar hans intressen.


Mitt bud på 197 kr är fortfarande högst. Rena idiotsumman, men det kanske beror på att jag inte fattar det fantastiska med korten överhuvudtaget.


Kommentarer
Postat av: Gubben

Åh så skönt att humöret återvänt - ha en trevlig kväll!

2008-11-18 @ 16:25:12
URL: http://gubben.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0