Framsteg

Jag är förmodligen inte klok på en enda fläck. Gissa vem som leder stegtävlingen? Jo men visst, det är jag det. Lille Ludvig är detroniserad med råge. Vecka 39 fanns han inte ens med på 10-i-topp-listan.


Idag hade vi ett kundbesök på Hemvärnsvägen i Solna på eftermiddagen, så jag knallade därifrån och hem. Hur långt det är vet jag inte men det tog prick två timmar och nu börjar jag ledsna på det myckna spatserandet. Framförallt gör mina fötter det.


Dagens resolution: Vinner jag den här tävlingen totalt, så kommer jag aldrig mer att ställa upp igen. Varken i lagtävlingen eller individuellt. Mina lagkamraters insatser är för sopiga, även om de ryckt upp sig något. Och har jag vunnit individuellt en gång, så har jag inget mer att bevisa.


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag gillar verkligen din fighting spirit. Det känns som om du är en riktig överlevare. Häftigt! Grattis till segern.

2008-10-02 @ 22:01:46
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Mia

GRATTIS till att ha petat ut Ludvig! :-)



Du har gjort ett gott jobb... jag har inte laddat min stegräknare med nytt batteri än, men ska innan jag ger mig ut på resa. Jag tror nämligen det blir en hel del spatserande under min semester... Kan ju bli en kick inför mer motionerande när jag är hemma igen.

2008-10-03 @ 06:50:42
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Telefonissan

Mina fötter har mått mycket bättre sedan jag handlade ett par Ecco Receptor. Klart acceptabla utseendemässigt också. Har börjat gå ganska mycket och rätt långa sträckor under det sista året -och nu har det nästan blivit en last!

2008-10-03 @ 09:39:16
Postat av: Gubben

Aha, du lyckades sabotera Luddes räkneverk! Grattis och

Trevlig helg!

2008-10-03 @ 12:26:13
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Rutan

Jag hittade min stegräknare i går och tog glad i hågen på den i morse. Jag går halva vägen till jobbet och cyklar resten. Två kilometer visade 24 steg. Nåt är galet.

2008-10-03 @ 16:34:55
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: Inga M

Jag hörde idag hos Annika Lantz hur man får fart på sin stegräknare; kör dem i tvättmaskinen på 60 grader. Det blir massor av steg. Fusk? Asch! Huvudsaken att man vinner!



Grattis till segern förresten! Att promenera till Solna verkar rätt långt. Förstår om Du inte vill mer nu när Du ändå knäppt gubbarna på näsan. Vore ju dumt att riskera den ultimata triumfen.

2008-10-03 @ 20:55:10
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

fia; jag har stretat vidare med en dåres enviset. Får se om det räcker. Ingen annan verkar hittills vara lika envis i alla fall.



tfn;jag har ett par Asicis Odyssevs, som vanligvis funkar utmärkt. Men någonstans över 30.000 steg tar det slut.



gubben; jag vill inte kalla det sabotage, möjligen överlistning.



rutan; byt ut den, 83-meterskliv?



inga; jag utsätter inte min älskade tvättmaskin för såna övergrepp. Däremot körde vi en test på en dokumentskakare på jobbet. Oj, vad det tickade iväg.

2008-10-04 @ 12:28:00
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0