Man tar bussen ifrån Slussen

eller Skanstull om man så vill.




Det ser ut att gå vägen med lägenheten. Svärdottern och jag var där på lunchen och inspekterade 74 m2 välplanerad funkisarkitektur. Sovrummen och kök mot gården, vardagsrummet mot Vitabergsparken. Badrummet är kanske i minsta laget för att rymma en tvättmaskin. Men man kan inte få allt här i livet.


Paret, som bor i lägenheten är på väg till Kanada och ville göra sig av med sina större möbler. Svärdottern var snabb och ville ha första tjing på soffan. Hon känner inte för att ta med sin egen soffa. Den ger lite dåliga vibbar, om man säger.


Kommentarer
Postat av: L

03.11 är en bra tid att vakna. Även 02.58 och 04.07.

Funkis är kung. Dubbla hyror är inte så bra. Prosapolisen har mitt fulla gillande. Det borde vara straffbart att uttrycka sig som Läckberg.

En tidigare princip har varit att bara äta dyrt om jag blir bjuden, lika med boendet. Nu bodde vi med lyx till weekendpris. Det får jag leva med!

2008-10-22 @ 19:01:18
URL: http://latmasksamtal.blogg.se/
Postat av: Ninna

Det verkar ordna sig bra för din svärdotter. Var det Carl Anton som sjöng om Vitabergen? Jag kanske blandar ihop det.......

2008-10-22 @ 22:30:56
URL: http://persiljeland.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

L; du verkar klarat det hyfsat, det där med att uthärda lyxen.



ninna; ja, det var CA som sjöng om Vita Bergen. Ännu gladare blev Svärdottern när mannen från fastighetsföretaget ringd och undrade vad hon ville att det skulle stå på namnskylten på dörren.

2008-10-23 @ 08:20:05
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Det låter ju som en märklig dröm att bli anvisad en hyresrätt med den utsikten. Men jag har hört talas om sånt förr.

2008-10-23 @ 21:36:32
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Jepp, det gäller bara att välja svärfar med omsorg. En som jobbar på ett fastighetsföretag och har tumme med hyresavdelningen.

2008-10-24 @ 09:47:10
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Inga M

Hmm måste vara en dröm i dessa vanskliga tider att få en hyresrätt i centrala Stockholm! Sönerna letar bostadsrätter och jag fasar för konsekvenserna; arbetslös, bostad värdelös, måste sälja, evig skuldsättning.... osv osv. Men de har ju bara levt i en högkonjunktur och vet inte av något annat liv. Om mammor kunde sluta oroa sig någon gång i livet!! En knapp att trycka på när man ska sluta bry sig om sina barns val när det gäller jobb och ekonomi och sånt....

2008-10-24 @ 21:53:46
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

inga; jag har kanske nämnt det förut, men en gammal tant i huset uttryckte sin glädje över att sonen äntligen hade fått en lägenhet i äldreboendet. Det tar helt enkelt aldrig slut.

2008-10-26 @ 11:49:44
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0