Besök

I fredags var Yngre Kollegan (fd, hon som flyttat till UK) på sverigebesök och passade på att luncha med sina gamla lunchkompisar, dvs oss. Hon brukar ha mig, i form av min blogg, som frukostsällskap och tyckte väl att det var lite diarré och förstoppning över mina inlägg. Vissa dagar flera stycken, andra ingenting.


Så kan det vara. Fredagar och lördagar är inga stora bloggdagar för mig. Speciellt när vi har barnbarnen, som den här helgen. Men inte annars heller. På fredagar är jag ganska mör och på lördagar är det är så mycket annat jag ska hinna med.


Men jag ser samma tendens i statistiken över besökare. Helgerna har folk annat för sig. Eller så gör de sig inte besvär för att det inte finns några nya inlägg. Vad vet jag?


Kommentarer
Postat av: L

Jag vet vad kork är. Har massor på övre plan. Svamp gillar jag, dock inte mellan tårna. Häromdagen satt några kvinnor och pratade om svamp på fikat och jag smyglyssnade. Det verkar kunna bildas svamp lite här och där. Jag fick höra mer än jag önskade. Vykort är fint, men på utgående. Min blogg har få läsare, inte för att den har hög kvalitet, snarare för att den har låg! Ett sådant projekt till och vi är förlorade, brukade jag säga, och att konsulter är...här brukar jag använda ett passande svärord...

Ack ja!

2008-09-14 @ 11:19:31
URL: http://latmasksamtal.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

L; om du tycker att din blogg håller låg kvalitet, då har du inte kollat in särskilt många andra.

2008-09-15 @ 08:13:29
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0