Kvällstankar

Det tog mig två och halvannan timme att ta mig hem. Driftchefen och jag lullade runt i Årsta för att hitta påfarten till nya gångbron till Södermalm och var hur vilsna som helst. Många steg blev det för oss båda  och det kan jag ta även om Kollegan, till lika lagkamraten, muttrade över att jag fraterniserade med fienden.


Maken är ämlig och krank, så jag nappade på Tvåans erbjudande att äta med dem på Ho:s. Där blev "Konungen rasande" i samma ögonblick som Herman Lindqvist klev in med ett mottagande värdigt värsta stammisen. Varför har människan alltid en sjal knuten i halsen? Har han komplex för kalkonskinn eller nått?


Ja, jag har tittat på Idol flera gånger den här säsongen och måste ge nya juryn pluspoäng. Inte alls lika självupptagen som föregångaren. Men visst är Andreas Carlsson en yngre kopia av Gary Sinise. Eller är jag fullständigt ansiktsblind?


Har jag ett liv eller har jag ett liv? Idag har jag jobbat 8 timmar, trampat runt på asfalt, korkmattor i över fyra timmar, ätit, tömt diskmaskinen och tittat på tv.


Kommentarer
Postat av: fd YK

Var tvungen att kolla in den där Andreas Carlsson. Pä den bild som finns på tv4-s hemsida är han rätt lik Gary Sinsise. Jag tycker dock att Gary Sinise ser bättre ut trots, eller kanske just för att, han är äldre.

2008-09-17 @ 08:42:34
Postat av: Inga M

Än så länge har jag bara sett några snuttar från uttagningen i Karlstad, vi är ju patrioter. Sedan har det inte blivit nåt värre tevetittande på ett tag. Men det såg bra ut det lilla jag såg då, annars trodde jag förstås att den gamla juryn var oersättlig. Det blir ju gärna så. Som med Kalle Anka på julaftonen.

2008-09-18 @ 03:42:47
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0