Förstoppning eller diarré

Det är så det brukar fungera i sjukvården. Först händer ingenting, sen händer det ingenting och lite senare har det fortfarande inte hänt någonting. Sen händer det plötsligt grejer. Massor med grejer. Utan minsta framförhållning alls.


Så verkar det vara även för Svågern. Magnetröntgen gav besked om en hjärntumör. Det var för flera veckor sedan. Sen dess har Svågern väntat. Och väntat. Och väntat på livstecken från Karolinska. Och när det kom, var det med uppmaningen "Kom hit imorgon för behandlingsplan" och när imorgon infann sig, nämligen igår, löd planen "Vi opererar inom två veckor".


Vi hade pratat om en helg tillsammans ute i Gustavsvik. Med vedeldad bastu nere vid vattnet. Lite grillning och rödvin, gamla minnen med mera. Svågern ringde och undrade om vi kunde ta det nästa helg.

- Blir det senare än så, kan jag inte garantera att det finns några gamla minnen att ventilera, för min del.


Stugan är nu bokad för vår räkning nästkommande helg.


Kommentarer
Postat av: Fia

Ibland behöver man en hård knuff för att inte skjuta upp saker och ting. Hoppas verkligen att ni får en riktigt fin helg. Hoppas dessutom att ni för en stund lyckas glömma oron för hur det ska gå med operationen. Ibland blir sammankomster som gränsar till stort allvar de allra gladaste.

2009-02-04 @ 17:08:36
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Nu fick vi skjuta upp det i alla fall. Men det var ett tappert försök.

2009-02-04 @ 19:25:47
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0