Te och sympati

Bäste Kinaresenär!

Vi måste dessvärre meddela att vi på grund av svag efterfrågan tvingas inställa våra rundresor i Kina.


Brevet med meddelandet från resebyrån låg och väntade på hallmattan. Not so very funny. Vi som har så svårt att komma överens om semestrar och resor och nu är vi tillbaka på ruta ett. Dags för en ny mental brottningsmatch, med andra ord.
Stora Bloggprisets nomineringar har hittills knappast innehållit några överraskningar. Den generella regeln verkar vara tre av fem kandidater är själva panelmedlemmar. Klia min rygg och jag kliar din och där tappade jag intresset. Om jag hade något. Och det är inte "surt sa räven". Bara trist.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jäpp, bara trist. Bara riktigt trist.

2009-01-13 @ 21:18:20
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Ullah

Åh, vad tråkigt.

2009-01-13 @ 22:03:09
URL: http://guld.blogsome.com
Postat av: frktjatlund

Och ännu tristare blev det idag när vardagsbloggarna presenterades. Där ingick nästan alla i panelen.

2009-01-14 @ 14:46:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Fia

Det blir patetiskt när nomineringar går till på det viset. Jag undrar om uppdraget verkligen var att skapa en klubb för inbördes beundran. Det hade varit intressant om de hade plockat fram välgjorda och intressanta bloggar med syfte att utveckla bloggandet som fenomen. Varför är till exempel inte "Designa din blogg" nominerad. Det är en väldigt uppskattad och seriös blogg.

2009-01-14 @ 19:30:30
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Lite mellanstadienivå är det allt över storbloggarna. Det gäller att ha de rätta åsikterna, rätta bloggverktygen, rätta åldern osv. Annars är man rökt. Inte ens livsstils och vardagsbloggarna är undantagna.

2009-01-14 @ 20:45:59
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: En liten tant

Vilken trist post du fick! Finns det andra arrangörer att tillgå? Frågar bara av egoistiska skäl, eftersom jag gillar dina reserapporter.Stora Bloggpriset har jag inte tittat mer på efter att jag ögnat igenom listan över panelen. Fias kommentar här ovan instämmer jag helt i.

2009-01-14 @ 22:31:59
URL: http://tant.webblogg.se/
Postat av: Stefan Stenudd

Jag tror att felet ligger i att så många bloggare sitter i panelen - då segrar kvantitet framför kvalitet.För övrigt: du skriver en skön blogg, där tankarna rinner så naturligt fram. Och så är jag väldigt förtjust i Perstorpsbakgrunden.

2009-01-15 @ 00:07:51
URL: http://stenudd.blogspot.com
Postat av: frktjatlund

tant; nu tittar Maken på södra Indien. Vi får se vad det blir.stenudd; Jag håller med dig i flera av dina argument om att många nominerade inte är bloggare i egentlig mening (min mening) utan de är mer etablerade journalister, som skapar sig ännu ett forum i form av tidskrift på nätet.

Jag hade hoppats på lite fler glada amatörer.(Tack för berömmet)

2009-01-15 @ 14:18:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Och, säger jag lite eftersläpande, journalister tycker bara det är journalister som kan skriva, läser bara sådant som andra journalister har skrivit. För övrigt läser journalister helst av allt sina egna texter.

2009-01-18 @ 15:19:24
URL: http://annaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0