Hopp om livet

Målarna blev klara idag. Fondtapeten återstår och den får vi nog inte förrän nästa vecka. Men nu kan i alla fall den lilla bibliotekarien skrida till verket.

 

Maken var fisig nog att ringa och meddela att han minsann tänkte gå på gratisbio. Nu när vi äntligen skulle kunna bringa ordning i tingen. Som straff tvingade jag honom att se den här lilla filmen. Det är ett klipp från ett holländskt program som handlar om misslyckade operationer. I det här fallet har en man av misstag fått testiklarna bortknipsade. (Glöm inte att ha ljudet på)

Nu är det jag som säger WOW! M har varit riktigt flitig under eftermiddagen. Alla bokhyllor är på plats, sofforna har fått ny placering och dammsugaren har kommit fram ur sitt gömsle och även använts.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha, det måste vara den ultimata hämnden, med testikelknipsarfilmen menar jag. Jag kan tyvärr inte se den eftersom vi saknar bredband, men jag kan föreställa mig!

2007-01-31 @ 19:49:52
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Annela

Den är bara så rolig. Programledaren fick nog inte stanna kvar så länge till. Jag kan bara inte låta bli att skratta, trots att man förstås inte borde.

2007-01-31 @ 23:54:07
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: frktjatlund

Att ingen gick in och bröt är ofattbart.

2007-02-01 @ 13:08:45
URL: http://frktjalund.blogg.se
Postat av: Annaa M

Men det kan väl inte vara på riktigt!?

2007-02-01 @ 19:07:09
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: frktjatlund

Jag vet inte, holländare verkar kapabla till allt möjligt. Man får hoppas att det är ett skämt annars är det väldigt synd om den ljusröstade mannen.

2007-02-01 @ 21:00:26
URL: http://frktjatlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0