Punschig policy

Köp 5 och betala för 4 - det brukar jag göra med strumpbyxor. Närmare bestämt på Åhléns-Söder. Imorse öppnade jag femte och sista dubbelpacken, bara för att konstatera att ena paret inte var hopsytt i grenen. Det hela paret tog jag på mig.


På vägen hem från jobbet gick jag in på Åhléns och ställde mig i kassakön. Expediten gick och hämtade ett nytt dubbelpack, tog ut ett par och sträckte fram det till mig. Par nummer två slängde hon tillsammans med det defekta, i papperskorgen.


- Men om du ändå bara kastar det hela paret, så kan jag lika gärna ta det.

- Nej, det går inte. Vi har inte den policyn.

- Nähä, inte ens som kompensation för att jag var tvungen att ta mig hit och köa för att få rättelse för en felaktig vara?

- Nej!

- Inte ens för att det är ett slöseri med resurser att kasta användbara saker?

- Nej!


När jag gnällde på Guldfågelns kycklinglårfiléer hade de vänligheten att skicka mig en värdecheck på 100:- - dubbelt så mycket som jag hade betalat. Där hade man tydligen en helt annan policy.


Kommentarer
Postat av: L

Din blogg är bäst, jag röstar på den, min - är helt värdelös, därför fortsätter jag, alltid retar det nån!

Regler är regler. Det måste du väl fatta - va!

Inskolning av juniorer, har nog sina sidor.

Tomas Quick verkar vara mytoman, en jävla typ, men knappast. Hur fán hamnar jag där? Pyramidspelsbluff, lurar storbanker, och kostar pensiontagarna miljarder. Har vi hört det förr?

Det var en gång och den var sandad. Nu orkar jag inte mer. Det är bättre att ge upp idag, imorron kan det vara för sent.

Enligt DN lärdet finnas 13 lucior på russinet. Vidare bör man åka gondol i Venedig, för undvikande av venediska sjukdomar.

Slut.......

2008-12-15 @ 19:35:19
URL: http://latmasksamtal.blogg.se/
Postat av: Fia

Det kunde expediten ha skött mycket snyggare. Det blir nästan provocerande att göra som hon gjorde. Kan du inte skriva till butikschefen och beskriva händelsen och hur du upplevde det hela? Ofta använder de synpunkter från kunder i samband med utbildning av ny personal. De har säkert sin policy och fastställda rutiner för hur reklamationer ska hanteras, men jag tvivlar på att de vill framstå som arroganta mot sina kunder.

2008-12-15 @ 20:58:22
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: fd YK

Ibland undrar jag varför vissa väljer att vara så oförskämda och förbannat dumma i huvudet. Det senare kanske inte är ett val i och för sig.

2008-12-15 @ 22:17:51
Postat av: frktjatlund

L; tack för rösten! Hur du hamnade hos Quick vet jag inte. Misstänker att du har en tendens att jaga upp dig själv. Andas djupt och räkna till 10!fia; hon kunde t ex väntat med att kasta strumporna tills jag gått.yk; somliga verkar helt enkelt ha en naturlig fallenhet för både det ena och det andra.

2008-12-16 @ 07:53:34
URL: http://frktjatlund.blogg.se/
Postat av: Rutan

Såklart att hon fiskade upp strumporna när du hade gått och stoppade i egen ficka.

2008-12-16 @ 10:05:12
URL: http://rutan.blogg.se/
Postat av: Ullah

Jag tänkte som Rutan.

2008-12-16 @ 11:43:06
URL: http://guld.blogsome.com
Postat av: frktjatlund

Jag tror att hon inte skulle vilja ses död i ett dike med min typ av strumpbyxor. Svarta 40 den 38-44 med grenkil. Speciellt inte med grenkil.

2008-12-16 @ 16:01:38
URL: http://frktjatlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0